nikolanko
Apr 30 2008, 19:42
супер
:oops: :oops: :oops:
ciberiada
May 1 2008, 01:33
E-e-e-e, :hello2:
:angel: :angel: :angel:
mcalavera, 6 точки за бързия, точен и акуратен отговор, направо си енциклопедия!!!
Позволявам си да поздравя публично mcalavera, както и всички фенове на добрия денс и мелодичната музика!!!
И не на последно място поздравявам ВСИЧКИ ЩАСТЛИВО ВЛЮБЕНИ ХОРА!!!!!!!
УВАЖАВАЙТЕ СЕ!
:angel: :love4:
ciberiada
May 1 2008, 01:44
(mcalavera)
ciberiada
PAPA DEE - Angel
Ей - бива ме хехех :-)
Да, наистина те бива!
Сега не проумявам как не съм я намирал. :dontknow:
samssara
May 1 2008, 15:40
(DarKas)
Търся едно много яко диско парче от не толкова далечните 90'-те години на XX в.

Единстветното, което си спомням е, че се пееше нещо от типа "буяка, буяка"... наистина един много голям диско хит.
Ако някой знае песента, за която говоря, или има някакво предположение, ще се радвам да го сподели.
Благодаря предварително!
:roll: :wink:
Песента, която търсиш е на POD - Booyaka
notoveryet
May 1 2008, 23:19
(ushe)
Значи търся следното поредно ... !
песничката е доста приятен Релакс пее мъж :
"Let's go Together , right now .... In sweet harmony....Let's go Together , right now oh yeah " само тва успях да запомня !
Благодаря за Вниманието !
Toва,ако щеш ми вярваи-и баба ми да питам-пак ще се сети...Просто класика!Луд ли си да не се сетиш за тази велика песен....
АЛБУМ:CONSCIENCE
1992
notoveryet
May 1 2008, 23:24
(samssara)
(DarKas)
Търся едно много яко диско парче от не толкова далечните 90'-те години на XX в.

Единстветното, което си спомням е, че се пееше нещо от типа "буяка, буяка"... наистина един много голям диско хит.
Ако някой знае песента, за която говоря, или има някакво предположение, ще се радвам да го сподели.
Благодаря предварително!
:roll: :wink:
Песента, която търсиш е на POD - Booyaka
M-BEAT FEAT. GENERAL LEVY-"INCREDIBLE'1994"....АБЕ КОГА СТЕ СЕ ПРЪКНАЛИ...ТАКИВА КЛАСИКИ ДА ПИТАТЕ ЗА ТЯХ...СМАХНАТА РАБОТА
bobiband
May 2 2008, 02:02
(ushe)
Значи търся следното поредно ... !
песничката е доста приятен Релакс пее мъж :
"Let's go Together , right now .... In sweet harmony....Let's go Together , right now oh yeah " само тва успях да запомня !
С малко закъснение, ама все пак
The Beloved - Sweet Harmony
ciberiada
May 2 2008, 08:16
И така,
Поредната неизвестна за мен песен.
Тая песен не я пускат много напоследък, даже ИЗОБЩО не я пускат.
:? Едва ли и някой ще се сети заглавие и изпълнител, но все пак...
Песента е от ранните 90, предполагам. Ритъмът е типичният "реге" ритъм (като на Ace Of Base - All that she wants или The sign). Даже и известният на всички (надявам се поне) баритон-саксофон акомпанира и в тази песен, но не свири същото като в All that she wants, а малко по-различно.
Пее един мъжки, но висок глас. Текстът е:
(в куплета)
...
You know I'm here for you,
so tell me how you work it,
tell me baby!
I know you won't let me down,
work your body round and round,
tell me tell me baby how you work it, work it.
(в припева, римувано през ред)
I wanna know, I wanna know,
I wanna know, can you work your body.
Te . . . о, Te . . . о (не го разбирам),
tell me how you work it, work it ... (нещо на "е")
Не съм сигурен дали на някои места не е "show me" вместо "tell me"...
Има и един шепот, който шепне нещо като "chocolina" (доколкото съм успял да чуя)...
Абе, зàеби, не е възможно някой да се сети. :|
П.С. Не е Uptown top ranking на Ali & Frazier, която също много прилича и става за микс с All that she wants.
здравейте търся една песничка от 98-99 година. зна4и в началото се пее нешо такова " о о бой сес о о бой сес" а припвеа е "цаймен цаймен ай сии ю" предполагам трябва да е " TIME AND TIME AGAIN I SEE YOU" моля ако някой знае нещо да помогне. Песента е нещо като диско. изпълнява се от жена.
tottibg
May 5 2008, 12:26
(sidoss)
здравейте търся една песничка от 98-99 година. зна4и в началото се пее нешо такова " о о бой сес о о бой сес" а припвеа е "цаймен цаймен ай сии ю" предполагам трябва да е " TIME AND TIME AGAIN I SEE YOU" моля ако някой знае нещо да помогне. Песента е нещо като диско. изпълнява се от жена.
Мисля че това е песента :
Patrizia- Voices in My Head , ето и
линк
а има една такава подобна диско. пее се от мъж. започва нещо такова "Уе закемба лемба хоим уе ни спадо он ми" и припвеа сущо е така. ако някой се досеща да помогне плссс
(ushe)
значи през повечето време пее Мъж но и жена преобладава .. пее се :
"Slow down , slow down take it easy " и така се повтаря няколко пъти парчето е доста добро , но за съжаление само това успях да запомна или по точно да чуя !!
Благодаря за Вниманието на всички !
Някой някаква идея ?!?! :roll: Плсссссззз !
ciberiada
May 11 2008, 02:45
(swetoslawswet)
(ushe)
(mcalavera)
(notoveryet)
(ushe)
парчето не мога да го намера никакво ! само където тука е в хард Вариант ! моля за помощ !
unknоwn_Rеtro
Toto-Hold The Line :?:
Няма нищо общо..
Ама наистина няма нищо общо братле ! Ина4е мерси за съдеиствието !!
Това е някакъв ремикс на Jennifer Rush - I Come Undown предполагам...
Малко офф..
в момента нета ми е толкоз бавен, че за малко да забравя името на изпълнителката докато се зареди страницата... :evil: :evil: :evil:
Да. Ако става за въпрос наистина оригиналът е
"Jennifer Rush - I Come Undone". Има и един ремикс от 2007 "I Come Undone (Dave Kurtis Remix 2007)", който може да се чуе и види в YouTube. Това, което е в линка обаче, е сигурно от сет на някой техно DJ. Сменил е заглавието.
така е знам м/удругото аз намерих парчето но сега ще фърля 1 око и на това ...
иначе Благодаря за съдействието и Вниманието !
А нещо по въпроса за последната ми тема !!?!?!?! моля ви !!
sidoss
May 13 2008, 19:08
а има една такава подобна диско. пее се от мъж. започва нещо такова "Уе закемба лемба хоим уе ни спадо он ми" и припвеа сущо е така. ако някой се досеща да помогне плссс
sidoss
May 13 2008, 19:10
имах една компилацийка с песни от 98 година. Някои от песните са:
Wes - Alane
Patrizia - Voices In My Head
666 - Alarma
Sash - Ecuador
Robin - Flames Of Love
Signal 4 - Move On Mars. Ако някой я има тая компилациийка или се досеща за нея нека да помогне
adroit
May 13 2008, 22:36
Търся една песничка. Пее се от мъж (група) и единственото, което се сещам е, че накрая на припева се пее "that was just a dream, that was just a dream...", а в началото беше нещо от сорта на "I thought that i heard you laughing, i thought that i heard you sing(?)". Известна е, но не мога да се сетя. Help plz
adroit
May 15 2008, 08:20
Мерси много, immy!
Имаше една ретро песен , в която се повтаря основно много пъти нананананананана нанана тва го пее женски глас и имаше някакъв мъжки глас който рапира(нещо като Shaggy) та ако някой се сети как се казва песента ще съм му много благодарен
П.С. ако никой не успее да ми помогне смятам да запиша мелодията на нана-то така че освен ако не искате да ме чуете как пея
та мелодията е доста популярна и лесно запомняща се
ogotwotwo
May 15 2008, 21:04
Хора научете се най накрая и стига сте завтаряли
все тая песен - Ini Kamoze - Here Comes The Hotstepper
mcalavera
May 16 2008, 08:43
(ogotwotwo)
хахаха - след две страници пак :-)
(ogotwotwo)
е мерси все пак
mcalavera
May 21 2008, 15:55
sidoss
May 21 2008, 17:22
моля ако някой има песничката на TR 808 - I Saved The World Today да ми я даде или да ми даде линк ако я има някъде случайно
ciberiada
May 23 2008, 03:06
(sidoss)
моля ако някой има песничката на TR 808 - I Saved The World Today да ми я даде или да ми даде линк ако я има някъде случайно
Егати! Тая песен е супер ненамираема!!!
Обаче имам идея - да направим партия и да поръчаме един диск, дето я има вътре. Диска е 16 лв. с доставката.
Линк към диска:
http://www.mtv.bg/shop/index.php?k=&p=...fbabf07cba414e3
Хем ще е със CD качество.
Да не би да търсисш на Eurythmics - I Saved the World today?
xucapcku
May 24 2008, 16:41
sidoss
May 31 2008, 21:00
значи песента е от 98 година. нещо като денс е песничката. изпълнява се от мъж. значи песента започва нещо такова. " Уе Закемба лемба хоим Уе ни спадо он ми" припева е също така. моля ако някой се подсеща да помогне
swetoslawswet
Jun 15 2008, 17:40
Здравеите!
Търся няколко албума:
1. Johnny o - Call It Watcha Like
http://www.discogs.com/release/1202021
2.johnny o - Johnny O's Greatest Hits
http://www.amazon.com/Johnny-Os-Greatest-H...O/dp/B00005B6AQ
3.Rocco granata - greatest hits
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=6761296
4.Marino marini - I Grandi Successi - Import CD
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=1395382
5.Jovanotti - Lorenzo 1990-1995 Raccolta
http://www.discogs.com/release/1088724
Благодаря предварително на всички които биха ми помогнали!!!
sasshko
Jun 18 2008, 21:52
Линковете от първия пост не работят.
sidoss
Jun 19 2008, 20:27
моля ако някой има песничката на TR 808 - I Saved The World Today да ми я даде или да ми даде линк ако я има някъде случайно. Също така ако има и на NEW YORK RAPPERS - Simbaleo да помогне
Здравейте! Търся едно ретро парче от началото на 90-тте. Ето запис на песента от радиостанция
http://rapidshare.de/files/39779430/REC007.WAV.html
Ако някой се сети коя е песента ще бъда благодарен
:wink:
ogotwotwo
Jun 21 2008, 12:54
Вана, жив ли си бе човек

?
Прати ми скайп -нейма, че ти го затрих и
после не мога да се сетя как беше... :?
kabits
Jun 23 2008, 11:33
има една песен много стара пеят "murderer" се чува ретро е доста е старичка от ямайка са тез дет я пеят сигурно много е дива 100% я знае някой доста е известна
darkas
Jun 27 2008, 00:13
Някой би ли постнал вечните хитове на Мадона ?
Благодаря предварително!
reconnectnik
Jul 3 2008, 11:57
диско е песента която турса чух я вчера пее се : MERCY MERCY MERCY MERCY ...... PARTY PARTY PARTY и това е припева!ЖЕНА го пее!
mcalavera
Jul 3 2008, 12:23
(reconnectnik)
диско е песента която турса чух я вчера пее се : MERCY MERCY MERCY MERCY ...... PARTY PARTY PARTY и това е припева!ЖЕНА го пее!
Diana King - Shy Guy
TrueGentleman
Jul 3 2008, 19:30
онзи ден гледах по една от музикалните телевизии песен на Сантана (китариста, не рапъра). някакъв пич пееше, русоляв мисля, на една улица бяха..
някви идеи :?
desiiiiiiiii
Jul 3 2008, 21:09
Песента на Сантана мисля че е тази Santana Feat. Rob Thomas - Smooth!
А аз лично търся тази песен White Lion - Farewell To You . Благодаря предварително
TrueGentleman
Jul 3 2008, 21:42
(desiiiiiiiii)
Песента на Сантана мисля че е тази Santana Feat. Rob Thomas - Smooth!
А аз лично търся тази песен Santana Feat. Rob Thomas - Smooth . Благодаря предварително

точно тази е : )
mrafka
Jul 10 2008, 12:54
линковете от първия пост не бачкат
mcalavera
Jul 14 2008, 08:34
(mrafka)
линковете от първия пост не бачкат
Е мноу ясно, че не бачкат от първия пост - виж кога е правена темата
lodilodi
Jul 17 2008, 18:23
На Syl Johnson албумите Dresses Too Short и Is It Because Im Black някой може ли да ми даде линкове за тях.
За първите три албума на Charles Wright and the Watts 103rd Street Rhythm Band също ще съм благодарен.
turista
Jul 20 2008, 13:08
bluevictory
Jul 25 2008, 13:11
koncord
Jul 25 2008, 23:29
(kabits)
има една песен много стара пеят "murderer" се чува ретро е доста е старичка от ямайка са тез дет я пеят сигурно много е дива 100% я знае някой доста е известна

Ini Kamoze - Here Comes The Hotstepper
тази ли е?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.