здравеите тарся една мн добра френска ретро песничка пускат я мн често по радио 1 пе се нещо комон сава консе консе конс конса нещо такова некои ако е знае да даде линк 10х
mcalavera
Mar 11 2008, 09:42
(notoveryet)
(ushe)
парчето не мога да го намера никакво ! само където тука е в хард Вариант ! моля за помощ !
unknоwn_Rеtro
Благодаря за Вниманието !
Toto-Hold The Line :?:
Няма нищо общо..
Dobriman
Mar 11 2008, 09:59
(nspey)
здравеите тарся една мн добра френска ретро песничка пускат я мн често по радио 1 пе се нещо комон сава консе консе конс конса нещо такова некои ако е знае да даде линк 10х
Влачи! Днес съм на кеф...
mcalavera
Mar 11 2008, 10:15
М'да .. както си я пеех като малък: "Камион с ла*на"
jacksparrow
Mar 25 2008, 00:25
въртят една песен фантом за мен по радиата ....Пее се във припева май ''when you are touching me'' и мацката направо кърти и е много ритмична песната ,но не знам как се казва и съответно не мога да я дръпна :oops:
rosennnn
Mar 26 2008, 14:07
http://www.vbox7.com/play:ef96eb10 ето едно поздравче за уникалната тема 8) Много хубави песнички особено ретро денс-а на snap и la bouche :wink:
ruzvelt
Mar 27 2008, 21:40
дайте на c-block некфи яки е .. и др рапчета :Д
fuckisrealgood
Mar 27 2008, 21:48
(jacksparrow)
въртят една песен фантом за мен по радиата ....Пее се във припева май ''when you are touching me'' и мацката направо кърти и е много ритмична песната ,но не знам как се казва и съответно не мога да я дръпна :oops:
Velvet - Chemistry?
Обаче не е ретро..
plazmodcho
Mar 30 2008, 19:08
(mihailovn)
(ultraradio)
Еи заради тоиа ликсор КАМЕН утрепаха ди джеи БОБИ АИ
Пълни глупости, смъртта на Боби Ай беше нещастен случай.
Май не си запознат мнооо добре с нещтата :?
(mcalavera)
(notoveryet)
(ushe)
парчето не мога да го намера никакво ! само където тука е в хард Вариант ! моля за помощ !
unknоwn_Rеtro
Няма нищо общо..
Ама наистина няма нищо общо братле ! Ина4е мерси за съдеиствието !!
mcalavera
Apr 1 2008, 13:14
е не знам - опитах да вдяна кое е парчето, но не се сещам - сори
но в никакъв случай не е споменатото
Customize
Apr 2 2008, 18:04
Трябва ми името на
тази песен
Customize
Apr 2 2008, 18:09
(Immy)
Благодаря за бързия отговор.
здравейте търся една мн хубава песничка. в началото се пее нещо такова "О Обой сес О Обой сес" а припева е нещо такова "ЦАЙМЕН ЦАЙМЕН АЙ СИИ Ю" мисля че я изпъяат една или две жени :shock:
notoveryet
Apr 4 2008, 19:12
Абе сещам се,4е един пи4 беше пуснал тема за някакво неоткриваемо ретро,ама не се сещам тук ли беше,пък и ме мързи да търся из 32 страници...някакви жени пеели hey mr dj play that song....та ако 4ете тук:неговата песен е Zhane-"Hey Mr Dj"...Онзи ден я пуснаха по FLAVA TV и слу4аино се сетих,4е някои я търсеше много...
мисля 4е на английски трябва да е нещо "Oh boy's eyes " сещате ли се нещо?
swetoslawswet
Apr 7 2008, 14:12
(ushe)
(mcalavera)
(notoveryet)
(ushe)
unknоwn_Rеtro
Няма нищо общо..
Ама наистина няма нищо общо братле ! Ина4е мерси за съдеиствието !!
Това е някакъв ремикс на Jennifer Rush - I Come Undown предполагам...
Малко офф..
в момента нета ми е толкоз бавен, че за малко да забравя името на изпълнителката докато се зареди страницата... :evil: :evil: :evil:
swetoslawswet
Apr 7 2008, 14:21
(sidoss)
здравейте търся една мн хубава песничка. в началото се пее нещо такова "О Обой сес О Обой сес" а припева е нещо такова "ЦАЙМЕН ЦАЙМЕН АЙ СИИ Ю" мисля че я изпъяат една или две жени :shock:
песента е Charleen, не се сещам кой я пее, има я в колекцията i love disco diamonds в замунда.
не е тя песента за съжаление моля помогнете пее се "UH UH BOYS EYES" ne6to takova
Здравейте меломани
От доста дълго време търся една песен и реших тук да задам своят въпрос.
Песента е на Фил Колинс. Като малък много ми допадаше и беше една от любимите ми, наред с песните на Уитни Хюстън, Майкъл Джексън, Марая Кери, Селин Дион и сър Елтън Джон.
Проблемът е там обаче, че не мога да си спомня нито за какво се пееше, нито името. Като отделни кадри се е запаметило следното:
Като цяло, ако не се лъжа, атмосферата беша подтискаща, в тъмно-сиви нюанси. Той (Фил Колинс) играеше по едно време сам срещу себе си шах-мат, после си спомням че имаше някаква поляна (или нещо такова) и някакъв бял вертолет излиташе...
За съжаление само това мога да ви дам като жокери, защото само това е останало от детските ми спомени oт клипа на песента.
Моля ако някой се сеща коя е песента, да ми каже! Благодаря предварително! :wink: :roll:
здравейте търся една песничка от 98-99 година. зна4и в началото се пее нешо такова " о о бой сес о о бой сес" а припвеа е "цаймен цаймен ай сии ю" предполагам трябва да е " TIME AND TIME AGAIN I SEE YOU" моля ако някой знае нещо да помогне
notoveryet
Apr 8 2008, 23:52
(sidoss)
здравейте търся една песничка от 98-99 година. зна4и в началото се пее нешо такова " о о бой сес о о бой сес" а припвеа е "цаймен цаймен ай сии ю" предполагам трябва да е " TIME AND TIME AGAIN I SEE YOU" моля ако някой знае нещо да помогне
Едва ли ще да е това,ама си спомням една песен,в която се пееше нещо такова...
General Base-I See You
HardrockMan
Apr 10 2008, 18:19
Пичове днес чух по радиото едно готино старо парче на "FAR corporation"-"Johnny Don't Go The Distance". Бях го забравил и адски му се изкефих, но не мога да го намеря малко помощ моля ви.
HardrockMan
Apr 10 2008, 18:29
ogotwotwo
Apr 10 2008, 19:51
(sidoss)
Едва ли е това, но все пак Groove Armada - I See You Baby ?
sidoss
Apr 10 2008, 22:42
мерси все пак. но иначе няма нищо общо :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sidoss
Apr 11 2008, 13:45
значи песента се изпулняжа от една или две жени не съм много сигурен. песента е нещо като диско такъв ритъм. отначало няма музика пее само жената " о o boy ses o o boy ses"
cabrone
Apr 11 2008, 21:51
You_Keep_Me_Hanging on
може ли линкче към орижиналчето :roll:
abcasen
Apr 14 2008, 08:02
(HardrockMan)
Кажи къде го намери, та да го чуем и ние.
Значи....Доста релакс песничка със сравнително бавно темпо аз даже я имах на PC-то но незнам какво се е случило с нея ..може и брат ми случайно да я е истрил :roll: :!: ... пее се :
Always I wonna be with You and make believe in you ...and live in Harmony..Harmony.... oooh yea ! Пее Жена !
Благодаря за Вниманието ! :wink:
mcalavera
Apr 16 2008, 16:08
Erasure - Always
Дебем тва съобщение на кирилица, дебем
(mcalavera)
Erasure - Always
Дебем тва съобщение на кирилица, дебем
ехеее Евалата !! ... и за бързия отговор !
rxkolegata
Apr 17 2008, 13:42
здравйте : )...търся една песничка в която един мъж пее бавноо "maybe just i love you" или "baby just i love you"..ако някой я знае ще съм му мн благодарен
simonko
Apr 17 2008, 21:13
Здравейте
Някой може ли да ми каже кой е оригинала на песента със следния текст :
Friends tell me I am crazy
That I'm wasting time with you
You'll never be mine
That's not the way I see it
'Cause I feel you're already mine
Whenever you're with me
People always talk about, reputation
I don't care what you do to them
Just be good to me
Friends are always tellin' me you're a user
I don't care 'bout your other girls
Just be good to me
Има я в изпълнение на Deborah Cox, Karmah, но мисля, че съм слушал и в по-стар вариант. Благодаря предварително !
notoveryet
Apr 18 2008, 00:12
POLICE-EVERY BREATH YOU TAKE
или на Puff Daddy/Faith Evans/112-"I'll Be Missing You"
simonko
Apr 18 2008, 17:22
Успях да намеря това което ми трябва : The S.O.S. Band - Just be good to me
mcalavera
Apr 21 2008, 08:20
Billboard Top 100 Hits of 1980 - 1989 в замунда
darkas
Apr 24 2008, 20:34
Търся едно много яко диско парче от не толкова далечните 90'-те години на XX в.

Единстветното, което си спомням е, че се пееше нещо от типа "буяка, буяка"... наистина един много голям диско хит.
Ако някой знае песента, за която говоря, или има някакво предположение, ще се радвам да го сподели.
Благодаря предварително!
:roll: :wink:
mcalavera
Apr 25 2008, 08:06
значи през повечето време пее Мъж но и жена преобладава .. пее се :
"Slow down , slow down take it easy " и така се повтаря няколко пъти парчето е доста добро , но за съжаление само това успях да запомна или по точно да чуя !!
Благодаря за Вниманието на всички !
Значи търся следното поредно ... !
песничката е доста приятен Релакс пее мъж :
"Let's go Together , right now .... In sweet harmony....Let's go Together , right now oh yeah " само тва успях да запомня !
draever
Apr 28 2008, 12:09
(dRAEVer)
Еваларка , много 10х !!
А за предишното ?!?! :roll:
mcalavera
Apr 28 2008, 20:25
(ushe)
(dRAEVer)
Еваларка , много 10х !!
А за предишното ?!?! :roll:
Ухааа - наистина класика в поп-а, а за другото - това са много често срещани изрази, дай нещо по-специфично..
скоро, скоро !
Благодаря за съдействието !
ciberiada
Apr 29 2008, 22:53
Здравейте всички фенове!
Всеки търси нещо, та и аз така.
Песента е на някаква бой-група от 90-те, от рода на Worlds apart. Ритъмът не е типичен дискарски, а малко по-брейкърски. В куплета се пее нещо такова:
Everywhere I go You're there with me
Always on my mind ... (римувано)
...
В припева:
You are my
My angel
You are my ... desire (не съм сигурен)
you are my
My angel
You are my .... (нещо на "и" завършваше)
Проблемът е, че не мога да се сетя как се казваше. Пробвах комбинации с "Angel", но нищо не намерих. Ако някой се сеща как се казва песента и кой я изпълнява, ще му бъда много благодарен.
creater
Apr 29 2008, 23:00
Ей толкова ми е позната тая песен ! Аз що си мисля че жена я пее ?
mcalavera
Apr 30 2008, 08:46
ciberiada
PAPA DEE - Angel
Ей - бива ме хехех :-)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.