Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Link: Ретро - Колекция готини стари парчета
Data.BG Форуми > Аудио > Връзки (audio links)
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
ogotwotwo
1та песен съм я слушал ,но не мога да зацепя в момента кой я изпълня-ваше, някой сигурно ще помогне
в2та е Heaven na U96
colata
плс една ретро песничка балада ... нещо е май с mississippi но не мога да я намеря sad.gif( :cry:
bassket
(colata)
плс една ретро песничка балада ... нещо е май с mississippi но не мога да я намеря sad.gif( :cry:

дай още нешо ....
jorjinio
здравейте имаше една песен мисля от 1995 пееше се нещо от рода на : па-па-параци папараци гоо, моля ако някой се сети да даде линк. мерси предварително
tottibg
(jorjinio)
здравейте имаше една песен мисля от 1995 пееше се нещо от рода на : па-па-параци папараци гоо, моля ако някой се сети да даде линк. мерси предварително

Ahmex - Paparazzi
fidanof
кажете ми моля ви някои силни директории с много денс ретро.Където има всички добри неща от 92-95г.
bassket
(fidanof)
кажете ми моля ви някои силни директории с много денс ретро.Където има всички добри неща от 92-95г.

бате разгледай целата тема е пълна с линкове... аз я разгледаот 1 мнение до посленото...
odisseus
Здравейте,

търся една песен, която досто често звъчи по Радио1 - песента е бавна, тип балада и се пее - Promise me you'll wait for me, I need to know you feel the same way too, I'll be home soon ... Мисля, че в самото начало се пееше нещо като 4 o'clock in the morning, точно като от песента на Lazard (даже мисля, че Lazard са взели фрагмента от въпросната песен)

благодаря предварително на всички отзовали се

поздрави
bassket
(Odisseus)
Здравейте,

търся една песен, която досто често звъчи по Радио1 - песента е бавна, тип балада и се пее - Promise me you'll wait form, I want to know what you feel too... Мисля, че в самото начало се пееше нещо като 4 o'clock in the morning, точно като от песента на Lazard (даже мисля, че Lazard са взели фрагмента от въпросната песен)

благодаря предварително на всички отзовали се

поздрави

Gwen Stefani - 4 in the morning
aladinday
здравейте-имам на една супер стара видео касета една песен на J.K.-пише,че се казва "SWEET LADY NIGHT" или поне това се пее.Не мога да си я намеря.моля за помощ :roll:
odisseus
bassket благодаря за тговора, но не е тази песента

за щастие разбрах коя е и даже я намерих :

Beverley Craven - Promise me - ето и линк http://www.data.bg/f.php?fid=889247

а текстът е следния:

You light up another cigarette
and I pour the wine
it's 4 o'clock in the morning
and it's starting to get light
Now I'm right where I want to be
losing track of time, but I wish it was still
last night.

You look like you're in another world
but I can read your mind
how can you be so far away liyng by my side
when I go away I miss you and I will be thinking of you
every night and day just promise me
you'll wait for me cause I'll be saving all my love for you
and I will be home soon
promise me you'll wait for me
I need to know you feel the same way too
and I'll be home, i'll be home soon.

when i go away i miss you and i will be thinking of you
every night and day just promise me you'll wait for me
cause i'll be saving all my love for you and i will be home soon
promise me you'll wait for me, i need to know you feel the same way too
and i'll be home i'll be home,
promise me you'll wait for me cause i'll be saving all my love for you
and i'll be home i'll be home,
promise me you'll wait for me, i need to know you feel the same way too
and i'll be home i'll be home soon.
mcalavera
Odisseus

Страхотно парче..
djmagic
Здравейте приятели :!:
Търся втората час на този микс Mastered by Roxio WinOnCD - R&&B MIX,ще съм много благодарен ако някои помогне да го намеря :!:
Микса е ретро и е мноо як :!:
А ето го и самият микс :!:
http://djmagic.data.bg/Mastered%20by%20Rox...B%20MIX%201.mp3
Надявам се да успеем да намерим и втората час :!:
swetoslawswet
(abcasen)
(swetoslawswet)
Здравеите!
От доста време (няколко години) се опитвам да намеря това:
http://swetoslawswet.data.bg/Sound%201.mp3
Историята е следната...
През далечната 1986г. ми попадна оригинална италианска касета с диско-микс, който много ми хареса и набързо го презаписах. До колкото си спомням, обложката много наподобяваше на тези от Итало-боот-микс, но не е от тях. След няколко години започнах да работя като дисководещ и до ден-днешен работя като такъв, като си оставам голям фен на музиката от 80-те. Отдавна се опитвам да намеря в Интернет този микс или поне информация за него. Това са няколко минути от началото на А-страна, за съжаление с много лошо качество. Изтеглил съм почти всички диско-миксове, които се намират в мрежата, но не съм попаднал на него. Бих се радвал ако накой го има или има накаква информация за него, или знае къде бих могъл да науча нещо...
Благодаря предварително на всички за помощта!!!

Various - Mas Mix Que Nunca
В емулето го има,
даже с различни версий

Благодаря много!!!
Отбор музика от Арената го е качил заедно с другите миксове на Макс Мюзик и всички са страхотни!!!!
Ако не е много нахално... имам още няколко микса на касети, придобити по подобен начин...
Моля да ми помогнете да открия и тях...
Като направя извадки от началата им ще дам линкове.
Благодаря още веднъж!!!!
swetoslawswet
(swetoslawswet)
Благодаря много!!!
Отбор музика от Арената го е качил заедно с другите миксове на Макс Мюзик и всички са страхотни!!!!
Ако не е много нахално... имам още няколко микса на касети, придобити по подобен начин...
Моля да ми помогнете да открия и тях...
Като направя извадки от началата им ще дам линкове.
Благодаря още веднъж!!!!

Ето линкове към още 2 микса:
http://swetoslawswet.data.bg/songs/Sound%202.mp3
http://swetoslawswet.data.bg/songs/Sound%203.mp3
Моля, ако някой ги познае да сподели...
Благодаря предварително!!!
dfeezy
Момчета знам , че темета е за линков , ама не за рикуести ..но моя е малко по специален и ако ми помогнете ше съм ви мног благодарен.
Сатава въпропс за едно фънки денс парче със сакс соло лудо без вокал или ако има вокал е нъжки и казва две думи например.
Парчето пускаше ди джей Ради в радио експрес и в Ялта и съм го слушал през 93-94. Яко соло на сакс и фънки ритъм, подобни на блек машин, но определено не е на блек машин.
mihailovn
Има няколко варианта:
2 pride- Get funky или Jestofunk- Say it again или Sax Machine- Sax it up.
Надявам се да е някое от тези.Щом казва две думи, най-вероятно са Say it again.
ciberiada
Здравейте, направо 6 точки за темата и най-вече за тия, които я поддържат!!!

Видях, че има много НЕПОПРАВИМИ фенове на ретрото и на 90-те. :arrow: Ей тва е музиката!

Много ви моля, ако някой може да ми каже къде да намеря един мегамикс на K2, включващ Der berg ruft, Die naghtigall sing и др. (трябва да са германци, защото пеят на немски).
Просто много я уважавам тая музика, те са уникални!!!
Тия двете песни знам, че ги има, защото не закъснях да си ги сваля, но мегамикс никъде не мога да намеря.

Благодаря ви предварително!
dfeezy
(mihailovn)
Има няколко варианта:

Мисля че е 2 pride - get funky, ами направо съм убеден че е тя златен си пич, сега ще я търся, убеден съм че това е парчето. Много благодарности!
kido
Уникалното парче от 1977 на Manfred Mann's Earth Band, достигнало #1 в Billboard's Hot 100 "Blinded by the Light":

http://rapidshare.com/files/69444813/Manfr...ed_Version_.mp3

Невероятна песен:

Blinded by the light,
revved up like a deuce,
another runner in the night

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Madman drummers bummers,
Indians in the summer with a teenage diplomat
In the dumps with the mumps as the adolescent pumps his way into his hat
With a boulder on my shoulder,
feelin' kinda older,
I tripped the merry-go-round

With this very unpleasin',
sneezin' and wheezin,
the calliope crashed to the ground
The calliope crashed to the ground

But she was...
Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Some silicone sister with a manager mister told me I got what it takes
She said "I'll turn you on sonny to something strong, play the song with the funky break"
And go-cart Mozart was checkin' out the weather chart to see if it was safe outside
And little Early-Pearly came by in his curly-wurly and asked me if I needed a ride
Asked me if I needed a ride

But she was...
Blinded by the light,
revved up like a deuce,
Blinded by the light

She got down but she never got tired
She's gonna make it through the night

------ guitar solo ------

But mama, that's where the fun is

Mama always told me not to look into the eye's of the sun

Some brimstone baritone anticyclone rolling stone preacher from the east
Says, "Dethrone the dictaphone, hit it in it's funny bone, that's where they expect it least"
And some new-mown chaperone was standin' in the corner, watching the young girls dance
And some fresh-sown moonstone was messin' with his frozen zone, reminding him of romance
The calliope crashed to the ground

But she was...
Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

{the following two sections are sung simultaneously}

1)
Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light,
revved up like a deuce,

Blinded by the light, revved up like a deuce, another runner in the night
~ Blinded by the light

2) ~ Madman drummers bummers, Indians in the summer with a teenage diplomat
~ In the dumps with the mumps as the adolescent pumps his way into his hat
~ With a boulder on my shoulder, feelin' kinda older, I tripped the merry-go-round
~ With this very unpleasin', sneezin' and wheezin, the calliope crashed to the ground
~ Now Scott with a slingshot finially found a tender spot and throws his lover in the sand
~ And some bloodshot forget-me-not said daddy's within earshot save the buckshot, turn up the band
~ Some silicone sister with a manager mister told me I go what it takes
~ She said "I'll turn you on sonny to something strong"

She got down but she never got tired
ciberiada
:help: Хора, някой може ли да ми помогне, pls, търся изпълнителя и заглавието на една песен. В припева една жена пее:
"I promise, hey, this time I'll do it better,
I promise, hey, this time I'll do it right,
...
..."
Има още два реда, римувани като първите два, но в тях не си спомням какво се пее, беше отдавна. Песента е в стил 90-те, с типичното звучене и ритъм, но по-скоро наподобяващ нещо като Amadin - You make me feel allright... Даже и гласът е подобен. Може и да е тяхна, но не намирам те да имат такава песен.
Иначе мелодията на припева си я спомням, но за съжаление няма как да я напиша.

Ако някой се сеща нещо, нека да пише.
Почти съм изгубил надежда, че ще я намеря.
mcalavera
Да размърдаме малко въздуха:
Аз лично не се сещам за това, за което пита ciberiada
Който се сеща да помага

+
с малко закъснение
както се казва "a must have" :
В арената "VH1.TOP.100.ALBUMS.OF ALL.TIME-w00t"
Според мен много ценно!
Линк не давам заради филтъра, можете да го намерите сами..
ogotwotwo
(ciberiada)
:help: Хора, някой може ли да ми помогне, pls, търся изпълнителя и заглавието на една песен. В припева една жена пее:
...
..."
Има още два реда, римувани като първите два, но в тях не си спомням какво се пее, беше отдавна. Песента е в стил 90-те, с типичното звучене и ритъм, но по-скоро наподобяващ нещо като Amadin - You make me feel allright... Даже и гласът е подобен. Може и да е тяхна, но не намирам те да имат такава песен.

Не губи надежда, бе човек
99% съм сигурен че говориш за towa
mcalavera
Парчето е много яко - в стила на старото диско.. ако го намерите с по-добро качество (че нещо пищи в началото) го дайте насам :-)
datanet
C-block - Broken Wings

C-block - We Believe

C-block - So Strong Out

C-block - keep movin

Mr President - Coco Jumbo

La Bouche - be my lover

Nana - Lonely

Nana - Let It rain

Family - Stay

Europe - The Final COuntdown

Mauro - bona sera

Haddaway - What is love

SNap - rame

Snap - power

Snap - Rhythm is a dancer

Survivor - The eye of tiger

Това си е КЛасиката на Ретро музиката пред която изкрено се прекланям
datanet
Retro RulzZzZZz

нали !!!!?!??!
mcalavera
ето едно линкче с малко ретро.. но качествено

ЦЪК

P.S.: обърнете внимание особено на тези две папки:
VA - BRAVO Super Love Songs - Kuschel Rock-vvb
TOT - Tracks Of Thunder
ultraradio
(mihailovn)
Има няколко варианта:

а може да е и брадърс оф фънк- фънк експрес простоо убииствено пар4е (Brothers of funk - funk expres) маи така се пишеше
dfeezy
(ultraradio)
(mihailovn)
Има няколко варианта:

а може да е и брадърс оф фънк- фънк експрес простоо убииствено пар4е (Brothers of funk - funk expres) маи така се пишеше

може, може и аз си мислих за тоя но ги няма и двете в търсачката, търся ги 2 pride - get funky и brothers of funk - funk express
ciberiada
(ogotwotwo)
(ciberiada)
...
..."

Не губи надежда, бе човек
99% съм сигурен че говориш за towa

:blob1: :bouncy: :hello2: :qgreenjumpers:
:blob1: :bouncy: :hello2: :qgreenjumpers:
:toothy: :toothy: :toothy: :toothy: :toothy: :toothy:

Е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-ееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЗЛАТЕН СИ, ЧОВЕК!!!

Не, ти си не-човек направо! КЪРТИ
ТОЧНО ТАЯ Е!!!! ТОЧНО ТАЯ!!! НАПРАВО ДЕСЯТКАТА!!!
Не знам как да ти се отблагодаря.
След 4-тия път слушане реших да пиша.
ogotwotwo, идва ми да те черпя една бира (голяма).
МНОГО МЕРСИ!!!!
ciberiada
(mcalavera)
Парчето е много яко - в стила на старото диско.. ако го намерите с по-добро качество (че нещо пищи в началото) го дайте насам :-)

Щом даже човек като тебе, който повече си пада по рок-изпълненията го казва, значи наистина си заслужава търсенето.

Не знам, аз пускам с медиа плейър, не чух пищене.
mcalavera
(ciberiada)
(mcalavera)

Щом даже човек като тебе, който повече си пада по рок-изпълненията го казва, значи наистина си заслужава търсенето.

Не знам, аз пускам с медиа плейър, не чух пищене.

За пищенето - може да е от кодеци при мен нещо.. случвало се е.., колкото до другите неща... аз съм малко на периоди, но твърда музика винаги съм слушал.. искам само да споделя.. тъкмо се връщам от концерта на Форинър.. беше размазващо.. уникално .. нямам думи..
Не искам да ви карам да съжалявате, но наистина беше страхотен концерта, върнах се години назад.. чувствах се като на 15 .. забравих всичките глупости около себе си.. страхотно..
biggrin.gif

.. и като цяло обичам да откривам, както е в заглавието, "готини стари парчета" .. тоя израз преди време ми се струваше претрупан, но сега ми стои съвсем на място :-)

.. и друго искам да споделя, че сега още ми е много музикално..
Аз, както забеляза, обичам рок музика най-общо.. само че периода, който коментираме в темата не се ограничава само с рок музика.. за мен (предполагам и за още много хора) това е нещо като своеобразен "Златен век" в музиката.. заслужават внимание огромната част от изпълнителите.. та говорейки за рок.. слушам естествено най-много зи рок и радиото от подписа ми.. само че докато фен рок радио е строго от гледна точка на подбора на музиката в зи рок се "изпускат" и включват парчета, които нямат общо с рок музиката.. това се случва точно поради факта, че музиката в периода трябва да се разглежда като едно цяло.. въпреки стиловете.. просто хубава и стойностна музика било тя рок, поп, денс.. ако щете предвестниците на сегашния рап и техно.. просто изключително интересно ми е било винаги.. и се радвам като открием нещо такова :-)
gagarinboyz
Айде от мен едно 18 минутно ретро микс4е: tongue.gif

DJ STATIX - PROMO RETRO MIX smile.gif
plazmodcho
[quote="gagarinboyz"]Айде от мен едно 18 минутно ретро микс4е: tongue.gif

DJ STATIX - PROMO RETRO MIX smile.gif[/qu

Аууууууу друг път да не париш такиа глупости кат не знаш да миксираш питаи някои колга ди джеи нема нужда да ги качваш такива КТ миксове (конски тропот ) в дата-та :roll:
аиде успех за следващия микс ако има такъв
gagarinboyz
(plazmodcho)
(gagarinboyz)

Аууууууу друг път да не париш такиа глупости кат не знаш да миксираш питаи някои колга ди джеи нема нужда да ги качваш такива КТ миксове (конски тропот ) в дата-та :roll:
аиде успех за следващия микс ако има такъв
Ъм, да ретрото определено има много тропане, но него си го миксирах ей така просто smile.gif Ина4е можеш да пробваш сета от подписа ми(вол.3) да видиш 4е там е сравнително по-малко тропането smile.gif Майната му отклонихме се от темата tongue.gif А това микс4е го направих на4алото на тази готина както каза просто ей така smile.gif
sherlock
аз пък търся едно парче дето го помня че е от периода 98-99 и в клипа (въртяха го нон стоп по МТВ) едно роботче танцуваше там някак си. Песента е Денс като има и цигулка в нея, в смисъл на денс ритъм и с една цигулка и беше убиец. Вече 3 години го търся и не го намирам а тогава па не съм запомнил името, някой ако има някакви предложения ще бъда мн.благодарен smile.gif
spybaby
Аз бих ви предложила една много добра песничка , но за съжаление не знам името и изпълнителя но мога да ви кажа какво се пее в нея тип на мелодия и т.н. Ако някой се сети за песента моля....нека да я напише ,че от много отдавна я търся. ТЯ е в стил на Замунда Банана бенд или Информер..... smile.gif

Пее се нещо от сорта:
I need i need ... ineed....
I want i want i want ......

Hey mr boosmanta hey.....

Има и други отделни думички които си спомням , но те са бегло а и не съм сигурна за произношението им, защото както казах вече е в стил малко африканско , реге . Мн ще съм ви благодарна
safeboy
песента е "Stop that train" на Clint Eastwood &General Saint,надявам се ти помогнах
mcalavera
(safeboy)
песента е "Stop that train" на Clint Eastwood &General Saint,надявам се ти помогнах

баси - толкова е близо до ума ама написано нищо не ми говореше.. а и не предполагах, че е толкова лесно :-) браво
General Saint - Stop that train
(...вагонче с мас, вагонче с мас...)
gagarinboyz
(mcalavera)
(safeboy)

баси - толкова е близо до ума ама написано нищо не ми говореше.. а и не предполагах, че е толкова лесно :-) браво
Еййй тва парче е страшно от кога го тарся и аз biggrin.gif Тенксс! tongue.gif
madjoe
(mcalavera)
(safeboy)

Брат луд си, това го търся от месеци. Колко парчета с train свалих, не е истина biggrin.gif
malkosladko
а може ли да ми кажете как се казва песента от рекламата по Бтв на филма Полицейска академия ? плссс
ivelinks
(gagarinboyz)

Ще може ли track list?
divastoyanova
(ivelinks)
(gagarinboyz)

Ще може ли track list?

този сет е пълна боза и от към подбор на песни и от към смесване
bgsnaiper
стара електронна New Age музика http://thepiratebay.org/tor/3675544/Vangelis_-_Albums
bgsnaiper
стара електронна New Age музика http://thepiratebay.org/tor/3675544/Vangelis_-_Albums
mcalavera
Хеви Ню Иър
mcalavera
Много яка подборка:

http://store3.data.bg/mrmister/Music/Rock/

:!: 8)
totoemo
Поздрав за всички любители на Алф с песента на Bob Seger - Old Time Rock And Roll
marte
значи търся едно ретро песничка...в нея се пее нещо... "She's gonna be my girl today","hello we,how are u doin,you look prett,the way you're movin,turns me on,u got me dancing,all night long,let's start romancing..." Плс много ми трябва :oops: :oops: :oops: sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.