(mcalavera)
ето линка
на центрум груп не знам как да го напиша за да не се цензурира url-то за това копирайте и махайте звездичките
Има доста музика
Благодаря kido
h***ttp://mi***x.ce***ntru***m-gr***oup.com/Mp3%20/
Това трябва да го преслушвам цял месец
10Х
mcalavera
Mar 21 2006, 12:46
а тука па за 'къв архив иде реч не е истина!
http://193.24.240.47/Audio/Music/
на мен ми се отваря много трудно, обаче
firzen
Mar 21 2006, 19:22
vagabondo
Mar 24 2006, 22:16
може ли някой да ми помогне търся песен от около 83' -85'
,но не зная нито името на песента нито името на изпълнителят припева звучеше нещо като"вагонче с мас,вагонче с мас...." ако можете помагайте
wiccan
Mar 25 2006, 07:30
Песента която търсиш е в изпълнение на
General Saint - Stop That Train Радвам се ако съм помогнал (;
п.п. понеже знам какво е да ровиш и да не намериш исканото от себе си, за по-лесно ти я качих ето тук:
http://wiccan.data.bg/General%20Saint%20-%...hat%20train.mp3
Със здраве (;
vagabondo
Mar 25 2006, 22:35
(wiccan)
п.п. понеже знам какво е да ровиш и да не намериш исканото от себе си, за по-лесно ти я качих ето тук:
Със здраве (;
Просто нямам думи за да изразя благодарността си
stgermain
Mar 26 2006, 02:38
(baganaka)
малко????

кърти мивки тва
wiccan
Mar 26 2006, 20:12
Просто нямам думи за да изразя благодарността си

Радвам се да помогна (;
mcalavera
Mar 27 2006, 08:51
(Vagabondo)
може ли някой да ми помогне търся песен от около 83' -85'
,но не зная нито името на песента нито името на изпълнителят припева звучеше нещо като"вагонче с мас,вагонче с мас...." ако можете помагайте
хахахахахахахах аз си мислех, че само аз съм си го пял това така хахахахахахах
abcasen
Mar 27 2006, 09:51
(wiccan)
Със здраве (;
малка поправка
Clint Eastwood And General Saint - Stop That Train
Label: Munich Records
Catalog#: MRS 705
Format: 7"
Country: Netherlands
Released: 1983
Genre: Reggae
Style: Dub
дали пък някой все пак ще качи отново някъде Duran Duran-Come Undone(4:16)?
mcalavera
Apr 3 2006, 08:43
(timo)
дали пък някой все пак ще качи отново някъде Duran Duran-Come Undone(4:16)?
http://www.data.bg/f.php?fid=13550741
tanparmaiel
Apr 3 2006, 18:44
mcalavera
Apr 4 2006, 08:35
ето - така работят линковете
мерси tanparmaiel
(tanparmaiel)
kiromastikata
Apr 5 2006, 11:31
Хора, искам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ДА ВИ БЛАГОДАРЯ, че намирате и споделяте тези песни !
Направо ме уцелихте в сърцето :angel: :eusa_clap:
mcalavera
Apr 5 2006, 12:40
(KIROMASTIKATA)
Хора, искам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ДА ВИ БЛАГОДАРЯ, че намирате и споделяте тези песни !
Направо ме уцелихте в сърцето :angel: :eusa_clap:
ми песните излизат
straight from the heart и за това
Youngbloodz
Apr 6 2006, 16:42
Евала на темата

Доста песни се снабдих от нея, но има една, която търся от толкова много време, но без успех и все пак да ви помоля ако някой може да ми даде линк към нея, ще съм му много благодарна

Та име на песничката не мога ви дам нито група, а само едно оскърдно инфо - в припева се пееше така "Шайн, шайн, лени орайн, ю ъф гот ...." Дано ви стигне и да ми помогнете
mcalavera
Apr 6 2006, 16:44
(YoungBloodz)
...
ужасно - са ше се чудя цяла вечер
"изпей" още нещо - почти разбрах за коя песен става дума
Youngbloodz
Apr 6 2006, 16:56
хех ... ем аз хубаво да я изпея, ама стига да я знаех
"Шайн, шайн, лени орайн, ю ъф гот а тинк (тука не знам какво се пее.. и накрая на припева има едно) къмон" ! Припева го пее мъж, в повечето време пее една жена - може да се каже, че израпирва.., но помня едно време това ретро парче какъф луд хит беше

Скоро го слушах по едно радио и си го припомних и айде пак сърчвам из нета за него ...
mcalavera
Apr 6 2006, 16:58
почти съм сигурен че не е това ама да пробвам все пак
http://www.data.bg/f.php?fid=13561816
Youngbloodz
Apr 6 2006, 17:20
Тегля го малко бавно, но като го изтегля ще ти кажа дали си улучил

Но все пак благодаря за вниманието и помоща, дано да има успех и да си оцелил точната песен
Youngbloodz
Apr 6 2006, 17:38
Песента се изтегли .. якичка е, но не е тази, която тарсих :cry:
Мойта е в по бавно темпо, стил ретро рап 8) Ако не те барка пробвай пак нещо да изнамериш..., аз си продалжавам сърча из нета :?
mcalavera
Apr 7 2006, 08:36
(YoungBloodz)
"Шайн, шайн, лени орайн, ю ъф гот а тинк (тука не знам какво се пее.. и накрая на припева има едно) къмон" ! Припева го пее мъж, в повечето време пее една жена - може да се каже, че израпирва.., но помня едно време това ретро парче какъф луд хит беше

Скоро го слушах по едно радио и си го припомних и айде пак сърчвам из нета за него ...
дам - трябваше да преспя за да се сетя на какво ми напомня това, което "пееш"
убеден съм, че е това, макар да пеят шаут, не шайн
http://www.data.bg/f.php?fid=13495066
irinaxristova
Apr 7 2006, 13:18
Днес в "audio requests" имаше искане за Лебедово езеро на Чайковски... И изведнъж нещо ми просветна... В края на 60-те години на стария си ролков магнетофон имах една страхотна балада направена по тази музика...но това беше толкова отдавна...Някой друг да има подобни спомени и повечко инфо за да я изровим? :roll:
Youngbloodz
Apr 7 2006, 15:13
(mcalavera)
(YoungBloodz)

дам - трябваше да преспя за да се сетя на какво ми напомня това, което "пееш"
убеден съм, че е това, макар да пеят шаут, не шайн
http://www.data.bg/f.php?fid=13495066
{{}} Едно голямо благодарско

Това е песента ... супер!
mcalavera
Apr 7 2006, 15:21
(irinaxristova)
..
дай повече инфо - мъж, жена, дует; какво се пее...
YoungBloodz
чак ма разчувства
irinaxristova
Apr 8 2006, 00:31
(mcalavera)
(irinaxristova)
..
YoungBloodz
чак ма разчувства

...съжалявам...толкова време мина...става въпрос за 1968-1969 година...жена беше изпълнителката... ще опитам в събота и неделя да изтегля всичко,което намеря в нета от "Лебедово езеро" на Чайковски... надявам се да попадна на музикалния мотив от балета по който беше направена песента, защото беше точно копие на мелодията... И ако успея,ще я кача и ще дам линк...надявам се това да бъде и основния ми жокер,за да продължа търсенето и да разчитам на положителен резултат....
Имаше една песен някаде средата на 80-те. и се пееше нещо от рода на: "Germany,germany.." или поне на мене така ми звучеше.Та ако някой се сети да помага. 10x in advance
diandgelin
Apr 11 2006, 13:22
privet
moje li da mi pratite link na pesenta na marin Един безмислен ден» - Марин
diandgelin@abv.bg
mcalavera
Apr 11 2006, 13:51
(diandgelin)
privet
moje li da mi pratite link na pesenta na marin Един безмислен ден» - Марин
diandgelin@abv.bg
:shock: квооо??
irinaxristova
Apr 13 2006, 00:52
(irinaxristova)
(mcalavera)
(irinaxristova)
..
YoungBloodz
чак ма разчувства

...съжалявам...толкова време мина...става въпрос за 1968-1969 година...жена беше изпълнителката... ще опитам в събота и неделя да изтегля всичко,което намеря в нета от "Лебедово езеро" на Чайковски... надявам се да попадна на музикалния мотив от балета по който беше направена песента, защото беше точно копие на мелодията...
...намерих музикалния мотив...първите 1 минута и 10 сек.от
тук ...само темпото беше мъъъничко по-бавно,като за балада...знам че шансът някой да се сети е едно на хиляда,защото аудиторията е предимно младежка,но съм длъжна да се опитам...
mcalavera
Apr 13 2006, 08:49
irinaxristova
ами .. най-чистосърдечно си признавам, че не се сещам.. възможно е да съм я слушал, но не се сещам. Имаше наскоро песен с тази музика, но беше преди година-две.. съжалявам
... има шанс де.. просто разсъждавай тип: "Гласът на певицата ми прилича на..." "Преработката е като..."
piaiempi
Apr 13 2006, 21:15
здравейте,
търся една песен из нет-а от много време насам и никъде не мога да я открия, защото не сам сигурен точно как се казваше изпълнителя и точното име на песента. реших да пробвам и тук, пък ако някой я има ще съм му много благодарен да я качи някаде
песента е от периода 91-93г. , изпълнява я Vanila или Vanilla (не съм сигурен за името) а песента май се казваше Tell Me Your Secrets, но не съм сигурен и за името, поне тва се пееше в припева. изпълнителя беше жена. ако някой се сети и я няма може би поне ще ми каже името на изпълнителя и песента, мерси предварително
Хелоу, парти пийпъл! Начи търся две парчета - едното е на Joyce Sims - Come into My Life, а другото на George Harrison, но не знам как се казва. Помня клипа - той пее на фона на някакви зъбчати колела и момче и момиче играят pinball... Помощ :shock:
mcalavera
Apr 17 2006, 08:42
(kido)
Хелоу, парти пийпъл! Начи търся две парчета - едното е на Joyce Sims - Come into My Life, а другото на George Harrison, но не знам как се казва. Помня клипа - той пее на фона на някакви зъбчати колела и момче и момиче играят pinball... Помощ :shock:
Първото парче е лесно за намиране, имам я в къщи, но ще ми отнеме време да я намеря из дисковете и за това ще я търся по други канали; за Джордж Харисън трябва повече информация, по клипа аз поне няма да се сетя. Кажи нещо от текста ако се сещаш.
М/у другото сещаш ли се в коя песен се пееше "party people" имам я със сигурност ама не се сещам :-)
piaiempi
От тоя период би трябвало да се намери песента, но за сега удрям греда
айде включете се и другите на помощ
Опаа, открих си я песента на George Harrison -
Got My Mind Set On You 8)
Виж другата я няма, ако я качиш ще е добре
mcalavera
Apr 17 2006, 10:09
(kido)
Опаа, открих си я песента на George Harrison -
Got My Mind Set On You 8)
Виж другата я няма, ако я качиш ще е добре

то си я имало
http://www.data.bg/f.php?fid=14436388
abcasen
Apr 21 2006, 08:31
(pippo)
Имаше една песен някаде средата на 80-те. и се пееше нещо от рода на: "Germany,germany.." или поне на мене така ми звучеше.Та ако някой се сети да помага. 10x in advance

Mike Mareen-Germany провери тук
http://store1.data.bg/abcasen но след малко
сега я качвам
между другото- страхотно парче
mcalavera
Apr 21 2006, 16:05
пичове и пичолинки
батко ви raiden от арената и моя милост ви черпим с нещо страхотно
Europe - Rock the Night (2004) (The Best of Europe) [FLAC]
ww***w.ar***enabg.com/details.php?id=43197
махайте звездичките и сваляйте - да ви е сладко
sasata
Apr 21 2006, 17:07
Mike Mareen-Germany ---- супер супер яко
sgergov
Apr 23 2006, 20:23
Има една старичка песен с индиански мотиви-имаше някакъв индианец в клипа,а заглавието беше spirit of the forest или нещо в тоя стил,но не съм сигурен.Някой ако я има да даде линк pls
mcalavera
Apr 26 2006, 09:23
Ако съм пропуснал да пусна този линк с доста ретро - ето го:
http://195.234.236.193/stanley/Music/
ogotwotwo
Apr 26 2006, 16:56
Понеже аз сусто се интересувам от музика от 90те и кража на 80те години искам малко да попитам едни неста...
Значи отне ми около седмица да прелистиа циалата ттема отначало...
Доста от пурвите линкове не работиат. Та молбата ми е следната - те са всушност 2:значи в началото имаше ниакав линк кум дир форумс/станлеъ-несто такова. Сега не е активен, ако ниакож е теглил оттам да прати 1 лист с песните да ги видиа, другото е за мегамиксовете на усера тоуриста-неговиат линк сусто е офф. Нека ниакож дето ги е изтеглил акко може да ги качи ниакаде, че това е зенна стока. Сте му сам много задалжен.
Покраж това ми дожде на ума да питам и друго. Имаше преди време в аренабг 1 усер -дж младо... Беше шарнал много музика, знае ли ниакож ниакво инфо за тоз човек, дали музиката му седи ниакаде... ?Абсолутно сустиа вапрос и за един друг ман-джвга, имаше даже дир в датабг и забравих каде осте...
Иначе темата е доста добра, наж важнотое че е оцелиала вече доста време...!
Дано продулжава така и нататук!
mcalavera
Apr 27 2006, 11:54
нещо което търсих много време и намерих най-накрая:
LAST ACTION HERO OST
Има доста добри песнички
Линк
(piaiempi)
...песента е от периода 91-93г. , изпълнява я Vanila или Vanilla (не съм сигурен за името) а песента май се казваше Tell Me Your Secrets, но не съм сигурен и за името, поне тва се пееше в припева. изпълнителя беше жена...
Да нямаш предвид
Pharao - I Show You Secrets?
piaiempi
May 5 2006, 02:00
(disco)
(piaiempi)
...песента е от периода 91-93г. , изпълнява я Vanila или Vanilla (не съм сигурен за името) а песента май се казваше Tell Me Your Secrets, но не съм сигурен и за името, поне тва се пееше в припева. изпълнителя беше жена...
Да нямаш предвид
Pharao - I Show You Secrets?
не, имам я тая песен
припева на тая която търся беше нещо от рода на
"Tell me your secrets, tell me your ...... (не помня как продължаваше) но съм сигурен че я пее няква си ВАНИЛА , незнам на англиийки как се пише точно името и
djnaftata
May 5 2006, 10:14
Има една ретро песен, в която се пее нещо: "What a broken heart ..... леви гооона стар ..." Само, че това "леви гона стар" така го чувам и за това така съм го написал ..... и ако може някой да помогне ще е добре ;-)
Иначе не е на DJ Bobo - What a Broken Heart .. да знаете ..
mcalavera
May 5 2006, 10:41
Колкото повече неща напишеш, толкова е по-голяма вероятността да ти помогнат; кой пее, мъж, жена, дует, каква е песента - бърза, бавна, рок, поп.., на кой ти напомня гласа.. музиката.. квото се сетиш; всяка дума от текста е от значение - пиши каквото се сетиш; лично на мен тоя текст ми звучи доста познато и ми трябва още малко (предполагам) да се сетя
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.