Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Link: Ретро - Колекция готини стари парчета
Data.BG Форуми > Аудио > Връзки (audio links)
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
viesy
(mcalavera)
ето линка
на центрум груп не знам как да го напиша за да не се цензурира url-то за това копирайте и махайте звездичките
Има доста музика
Благодаря kido

h***ttp://mi***x.ce***ntru***m-gr***oup.com/Mp3%20/

Това трябва да го преслушвам цял месец smile.gif
10Х smile.gif
mcalavera
а тука па за 'къв архив иде реч не е истина!
http://193.24.240.47/Audio/Music/
на мен ми се отваря много трудно, обаче
firzen
Нещо (може би) нестандартно за вас, ретро фенове:
Artist: Various Artists
Year: 2005
Album: Punk Goes 80's
Genre: Retro
vagabondo
може ли някой да ми помогне търся песен от около 83' -85'
,но не зная нито името на песента нито името на изпълнителят припева звучеше нещо като"вагонче с мас,вагонче с мас...." ако можете помагайте
wiccan
Песента която търсиш е в изпълнение на General Saint - Stop That Train Радвам се ако съм помогнал (;

п.п. понеже знам какво е да ровиш и да не намериш исканото от себе си, за по-лесно ти я качих ето тук:
http://wiccan.data.bg/General%20Saint%20-%...hat%20train.mp3
Със здраве (;
vagabondo
(wiccan)
Песента която търсиш е в изпълнение на General Saint - Stop That Train Радвам се ако съм помогнал (;

п.п. понеже знам какво е да ровиш и да не намериш исканото от себе си, за по-лесно ти я качих ето тук:
Със здраве (;

Просто нямам думи за да изразя благодарността си
stgermain
(baganaka)

малко???? laugh.gif кърти мивки тва
wiccan
Просто нямам думи за да изразя благодарността си

Радвам се да помогна (;
mcalavera
(Vagabondo)
може ли някой да ми помогне търся песен от около 83' -85'
,но не зная нито името на песента нито името на изпълнителят припева звучеше нещо като"вагонче с мас,вагонче с мас...." ако можете помагайте

хахахахахахахах аз си мислех, че само аз съм си го пял това така хахахахахахах
abcasen
(wiccan)

Със здраве (;

малка поправка

Clint Eastwood And General Saint - Stop That Train

Label: Munich Records
Catalog#: MRS 705
Format: 7"
Country: Netherlands
Released: 1983
Genre: Reggae
Style: Dub
timo
дали пък някой все пак ще качи отново някъде Duran Duran-Come Undone(4:16)?
mcalavera
(timo)
дали пък някой все пак ще качи отново някъде Duran Duran-Come Undone(4:16)?

http://www.data.bg/f.php?fid=13550741
kido
Не съм сигурен дали това е пускано, но има много благинки - http://store1.data.bg/jakimov/Music/Various%20Old%20Disco/

+ more - http://80.72.67.3/server13/pithole/MP3z/

+ more and more - http://80.72.67.7/Oday/MUSIC/MP3Z/albums/
kiromastikata
Хора, искам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ДА ВИ БЛАГОДАРЯ, че намирате и споделяте тези песни ! smile.gif Направо ме уцелихте в сърцето :angel: :eusa_clap:
mcalavera
(KIROMASTIKATA)
Хора, искам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ДА ВИ БЛАГОДАРЯ, че намирате и споделяте тези песни ! smile.gif Направо ме уцелихте в сърцето :angel: :eusa_clap:

ми песните излизат straight from the heart и за това wink.gif
Youngbloodz
Евала на темата smile.gif Доста песни се снабдих от нея, но има една, която търся от толкова много време, но без успех и все пак да ви помоля ако някой може да ми даде линк към нея, ще съм му много благодарна smile.gif Та име на песничката не мога ви дам нито група, а само едно оскърдно инфо - в припева се пееше така "Шайн, шайн, лени орайн, ю ъф гот ...." Дано ви стигне и да ми помогнете smile.gif
mcalavera
(YoungBloodz)
...

ужасно - са ше се чудя цяла вечер

"изпей" още нещо - почти разбрах за коя песен става дума
Youngbloodz
хех ... ем аз хубаво да я изпея, ама стига да я знаех smile.gif
"Шайн, шайн, лени орайн, ю ъф гот а тинк (тука не знам какво се пее.. и накрая на припева има едно) къмон" ! Припева го пее мъж, в повечето време пее една жена - може да се каже, че израпирва.., но помня едно време това ретро парче какъф луд хит беше smile.gif Скоро го слушах по едно радио и си го припомних и айде пак сърчвам из нета за него ...
mcalavera
почти съм сигурен че не е това ама да пробвам все пак

http://www.data.bg/f.php?fid=13561816
Youngbloodz
Тегля го малко бавно, но като го изтегля ще ти кажа дали си улучил smile.gif Но все пак благодаря за вниманието и помоща, дано да има успех и да си оцелил точната песен biggrin.gif
Youngbloodz
Песента се изтегли .. якичка е, но не е тази, която тарсих :cry: laugh.gif
Мойта е в по бавно темпо, стил ретро рап 8) Ако не те барка пробвай пак нещо да изнамериш..., аз си продалжавам сърча из нета :?
mcalavera
(YoungBloodz)
"Шайн, шайн, лени орайн, ю ъф гот а тинк (тука не знам какво се пее.. и накрая на припева има едно) къмон" ! Припева го пее мъж, в повечето време пее една жена - може да се каже, че израпирва.., но помня едно време това ретро парче какъф луд хит беше smile.gif Скоро го слушах по едно радио и си го припомних и айде пак сърчвам из нета за него ...

дам - трябваше да преспя за да се сетя на какво ми напомня това, което "пееш"

убеден съм, че е това, макар да пеят шаут, не шайн

http://www.data.bg/f.php?fid=13495066
irinaxristova
Днес в "audio requests" имаше искане за Лебедово езеро на Чайковски... И изведнъж нещо ми просветна... В края на 60-те години на стария си ролков магнетофон имах една страхотна балада направена по тази музика...но това беше толкова отдавна...Някой друг да има подобни спомени и повечко инфо за да я изровим? :roll:
Youngbloodz
(mcalavera)
(YoungBloodz)

дам - трябваше да преспя за да се сетя на какво ми напомня това, което "пееш"

убеден съм, че е това, макар да пеят шаут, не шайн

http://www.data.bg/f.php?fid=13495066

{{}} Едно голямо благодарско tongue.gif Това е песента ... супер! laugh.gif
mcalavera
(irinaxristova)
..

дай повече инфо - мъж, жена, дует; какво се пее...

YoungBloodz
чак ма разчувства biggrin.gif
irinaxristova
(mcalavera)
(irinaxristova)
..

YoungBloodz

...съжалявам...толкова време мина...става въпрос за 1968-1969 година...жена беше изпълнителката... ще опитам в събота и неделя да изтегля всичко,което намеря в нета от "Лебедово езеро" на Чайковски... надявам се да попадна на музикалния мотив от балета по който беше направена песента, защото беше точно копие на мелодията... И ако успея,ще я кача и ще дам линк...надявам се това да бъде и основния ми жокер,за да продължа търсенето и да разчитам на положителен резултат....
pippo
Имаше една песен някаде средата на 80-те. и се пееше нещо от рода на: "Germany,germany.." или поне на мене така ми звучеше.Та ако някой се сети да помага. 10x in advance laugh.gif
diandgelin
privet
moje li da mi pratite link na pesenta na marin Един безмислен ден» - Марин
diandgelin@abv.bg
mcalavera
(diandgelin)
privet
moje li da mi pratite link na pesenta na marin Един безмислен ден» - Марин
diandgelin@abv.bg

:shock: квооо??
irinaxristova
(irinaxristova)
(mcalavera)
(irinaxristova)
..

YoungBloodz

...съжалявам...толкова време мина...става въпрос за 1968-1969 година...жена беше изпълнителката... ще опитам в събота и неделя да изтегля всичко,което намеря в нета от "Лебедово езеро" на Чайковски... надявам се да попадна на музикалния мотив от балета по който беше направена песента, защото беше точно копие на мелодията...

...намерих музикалния мотив...първите 1 минута и 10 сек.от тук ...само темпото беше мъъъничко по-бавно,като за балада...знам че шансът някой да се сети е едно на хиляда,защото аудиторията е предимно младежка,но съм длъжна да се опитам...
mcalavera
irinaxristova

ами .. най-чистосърдечно си признавам, че не се сещам.. възможно е да съм я слушал, но не се сещам. Имаше наскоро песен с тази музика, но беше преди година-две.. съжалявам

... има шанс де.. просто разсъждавай тип: "Гласът на певицата ми прилича на..." "Преработката е като..."
piaiempi
здравейте,

търся една песен из нет-а от много време насам и никъде не мога да я открия, защото не сам сигурен точно как се казваше изпълнителя и точното име на песента. реших да пробвам и тук, пък ако някой я има ще съм му много благодарен да я качи някаде

песента е от периода 91-93г. , изпълнява я Vanila или Vanilla (не съм сигурен за името) а песента май се казваше Tell Me Your Secrets, но не съм сигурен и за името, поне тва се пееше в припева. изпълнителя беше жена. ако някой се сети и я няма може би поне ще ми каже името на изпълнителя и песента, мерси предварително
kido
Хелоу, парти пийпъл! Начи търся две парчета - едното е на Joyce Sims - Come into My Life, а другото на George Harrison, но не знам как се казва. Помня клипа - той пее на фона на някакви зъбчати колела и момче и момиче играят pinball... Помощ :shock:
mcalavera
(kido)
Хелоу, парти пийпъл! Начи търся две парчета - едното е на Joyce Sims - Come into My Life, а другото на George Harrison, но не знам как се казва. Помня клипа - той пее на фона на някакви зъбчати колела и момче и момиче играят pinball... Помощ :shock:

Първото парче е лесно за намиране, имам я в къщи, но ще ми отнеме време да я намеря из дисковете и за това ще я търся по други канали; за Джордж Харисън трябва повече информация, по клипа аз поне няма да се сетя. Кажи нещо от текста ако се сещаш.

М/у другото сещаш ли се в коя песен се пееше "party people" имам я със сигурност ама не се сещам :-)

piaiempi
От тоя период би трябвало да се намери песента, но за сега удрям греда

айде включете се и другите на помощ
kido
Опаа, открих си я песента на George Harrison - Got My Mind Set On You 8)
Виж другата я няма, ако я качиш ще е добре smile.gif
mcalavera
(kido)
Опаа, открих си я песента на George Harrison - Got My Mind Set On You 8)
Виж другата я няма, ако я качиш ще е добре smile.gif

то си я имало
http://www.data.bg/f.php?fid=14436388
kido
abcasen
(pippo)
Имаше една песен някаде средата на 80-те. и се пееше нещо от рода на: "Germany,germany.." или поне на мене така ми звучеше.Та ако някой се сети да помага. 10x in advance laugh.gif

Mike Mareen-Germany провери тук http://store1.data.bg/abcasen но след малко
сега я качвам
между другото- страхотно парче
mcalavera
пичове и пичолинки
батко ви raiden от арената и моя милост ви черпим с нещо страхотно

Europe - Rock the Night (2004) (The Best of Europe) [FLAC]

ww***w.ar***enabg.com/details.php?id=43197

махайте звездичките и сваляйте - да ви е сладко

sasata
Mike Mareen-Germany ---- супер супер яко
sgergov
Има една старичка песен с индиански мотиви-имаше някакъв индианец в клипа,а заглавието беше spirit of the forest или нещо в тоя стил,но не съм сигурен.Някой ако я има да даде линк pls
mcalavera
Ако съм пропуснал да пусна този линк с доста ретро - ето го:

http://195.234.236.193/stanley/Music/
ogotwotwo
Понеже аз сусто се интересувам от музика от 90те и кража на 80те години искам малко да попитам едни неста...
Значи отне ми около седмица да прелистиа циалата ттема отначало...
Доста от пурвите линкове не работиат. Та молбата ми е следната - те са всушност 2:значи в началото имаше ниакав линк кум дир форумс/станлеъ-несто такова. Сега не е активен, ако ниакож е теглил оттам да прати 1 лист с песните да ги видиа, другото е за мегамиксовете на усера тоуриста-неговиат линк сусто е офф. Нека ниакож дето ги е изтеглил акко може да ги качи ниакаде, че това е зенна стока. Сте му сам много задалжен.
Покраж това ми дожде на ума да питам и друго. Имаше преди време в аренабг 1 усер -дж младо... Беше шарнал много музика, знае ли ниакож ниакво инфо за тоз човек, дали музиката му седи ниакаде... ?Абсолутно сустиа вапрос и за един друг ман-джвга, имаше даже дир в датабг и забравих каде осте...
Иначе темата е доста добра, наж важнотое че е оцелиала вече доста време...!
Дано продулжава така и нататук!
mcalavera
нещо което търсих много време и намерих най-накрая:
LAST ACTION HERO OST
Има доста добри песнички

Линк
disco
(piaiempi)
...песента е от периода 91-93г. , изпълнява я Vanila или Vanilla (не съм сигурен за името) а песента май се казваше Tell Me Your Secrets, но не съм сигурен и за името, поне тва се пееше в припева. изпълнителя беше жена...

Да нямаш предвид Pharao - I Show You Secrets?
piaiempi
(disco)
(piaiempi)
...песента е от периода 91-93г. , изпълнява я Vanila или Vanilla (не съм сигурен за името) а песента май се казваше Tell Me Your Secrets, но не съм сигурен и за името, поне тва се пееше в припева. изпълнителя беше жена...

Да нямаш предвид Pharao - I Show You Secrets?

не, имам я тая песен

припева на тая която търся беше нещо от рода на

"Tell me your secrets, tell me your ...... (не помня как продължаваше) но съм сигурен че я пее няква си ВАНИЛА , незнам на англиийки как се пише точно името и
djnaftata
Има една ретро песен, в която се пее нещо: "What a broken heart ..... леви гооона стар ..." Само, че това "леви гона стар" така го чувам и за това така съм го написал ..... и ако може някой да помогне ще е добре ;-)
Иначе не е на DJ Bobo - What a Broken Heart .. да знаете ..
mcalavera
Колкото повече неща напишеш, толкова е по-голяма вероятността да ти помогнат; кой пее, мъж, жена, дует, каква е песента - бърза, бавна, рок, поп.., на кой ти напомня гласа.. музиката.. квото се сетиш; всяка дума от текста е от значение - пиши каквото се сетиш; лично на мен тоя текст ми звучи доста познато и ми трябва още малко (предполагам) да се сетя
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.