asuslogitech, на 16.12.17 - 15:31, каза:
Какъв хлопел кара чичката

Хлопел Астра 1.8к , 1994г ))
mrVainn, на 16.12.17 - 15:09, каза:
Лея има някакви сцени в Епизод 9 , но честно съсипаха поредицата с недомислици и глупости.
Така и не разкриха нищо за миналото на Рей - Кайло каза че родителите са били вехтошари от Джакку продали я за бутилка ракия , а в миналия Епизод 7 се видя как някой я докара на Джакку и я остави с някакъв кораб. Отделно сцената с хвърчащата в Космоса като Супермен Лея направо буди смях , Люк пък едвам се държи на краката си горкия , Кайло има "дарбата" да съсипва всяка заснето с него сцена с нелепата си физиономия и фигура , абе честно и най-скапаните фенски "лийкове" и теории се оказаха в пъти по-добри от оригинала. Имаше една уж "изтекла" сцена където уж Рей пита Люк - Ти баща ми ли си , а Люк отговаря - Не , ти си Баща ми което щеше направо да е Бомба. Уви "режисьора-сценарист" не се оказа кадърен да сътвори нещо подобно. Сноук пък се оказа паднал на трона от нищото злодей, без никаква история и обяснение нито откъде владее силата , нито как е стигнал до трона. Филма е все едно отделен и без връзка към останалите Епизоди
Ще ми се Пацо да ни обясни манталитета на тъпите американци - как може една явно направена в Китай шапка с уникално тъпия надпис
Тhe Boring Company да се разпродаде в
700 000бр тираж на непостижимата цена от
20$ и да направи и без това милионера Илън Мъск с няколко милиона още по богат?
http://fortune.com/2...g-company-hats/
мазния евреин има всички основания да се смее над малоумните "американци" ))
Мнението беше редактирано от vnvas: 16.12.17 - 15:58