Страница 1 от 1
http://www.fashiondays.bg ??
Публикувано: 04.05.12 - 18:04
някой поръчвал ли е от този сайт
какво ви е мнението за него ? има много интересни неща .. харесах си часовник за около 500 лева , но след като видях ,че е намален от 1500 се зачудих дали има нещо нередно ....
Публикувано: 04.05.12 - 18:20
Аз доста пъти съм поръчвала от този сайт и то точно часовници.Досега съм нямала проблем нито с качеството,нито със самата поръчка.Не съм сигурна дали са напълно оригинални,но поне за часовниците ми изглеждат истински.Идват си опаковани с кутийки,сертификати - никаква разлика с тези,купени от обикновен магазин.
Единственото,което може да се сметне за минус на сайта,е бавната доставка.В повечето случаи отнема поне 3 седмици за доставка,а по Коледа чаках почти 2 месеца.Затова не ти препоръчвам да купуваш нещо сезонно,че докато пристигне,ще е станало зима
Единственото,което може да се сметне за минус на сайта,е бавната доставка.В повечето случаи отнема поне 3 седмици за доставка,а по Коледа чаках почти 2 месеца.Затова не ти препоръчвам да купуваш нещо сезонно,че докато пристигне,ще е станало зима
Публикувано: 04.05.12 - 20:10
аха... ясно
много се колебая дали да си поръчам ...нещо им нямам довери .. за чак такива намаление ...
Публикувано: 04.05.12 - 22:43
Мисля,че няма да имаш проблеми.Най-малкото плащането става на момента на доставката,така че няма как да изгориш с някакви пари предварително.А ако не пристигне продукта,нищо не губиш.А за големите намаления-и аз не мога да си го обясня,но вероятно продуктите са от по-стари колекции,а оригиналните цени сигурно са преувеличени,за да изглежда отстъпката по-голяма.
Публикувано: 05.05.12 - 10:30
Я ми пратете една покана да разгледам какво има вътре .
Публикувано: 05.05.12 - 14:02
Споделете тази тема чрез:
Страница 1 от 1

Обратно в началото