- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Promo card - някой да е тествал?
Публикувано: 21.09.10 - 16:12
Здравейте
Гледам тук някаква PromoCard се предлагаше днес в университета за намаления в разни заведения и магазини. Някой да е изпробвал тази карта, че ме интересува реално има ли някъде намаление или всичко е просто заблуда?
Публикувано: 21.09.10 - 16:59
Разгледах им сайта? Ама цена на картата не видях?
Инфо от някой? И на мен ми е интересно
www.startmyripple.com <------ Ако има интерес пишете ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ :)
JunoWallet BULGARIA -- > Лесно вземи Gift Card за Ebay, Amazon, STEAM store, Nike и още 100+ други!
JunoWallet BULGARIA -- > Лесно вземи Gift Card за Ebay, Amazon, STEAM store, Nike и още 100+ други!
Публикувано: 21.09.10 - 17:03
emodinkov, на Sep 21 2010, 17:59, каза:
Разгледах им сайта? Ама цена на картата не видях?
Картата е 50 лева, днес я взех за 20 , някаква промоция
Публикувано: 21.09.10 - 17:07
А тези пари ( 20 лв ) еднократно ли се дават? Или на месец?
Защото гледам имат доста партнИОри? И си е далавера да си вземиш такава
Защото гледам имат доста партнИОри? И си е далавера да си вземиш такава
Публикувано: 21.09.10 - 17:21
Eднократно
поне се надявам да няма лоши изненади
Публикувано: 21.09.10 - 23:03
момчета за съжеление мога да ви кажа че тази карта за никъде не важи това е поредната измама
:X
Публикувано: 27.09.10 - 10:15
remoxer, на Sep 22 2010, 00:03, каза:
момчета за съжеление мога да ви кажа че тази карта за никъде не важи това е поредната измама
:X
Kartata si e super!
Az lichno si ja kupih za 20 leva predi okolo mesec , NQMA DRUGI TAKSI, i sum q polzval osnovno v zavedeniqta - GRAND DE LUXE, VOG i dr. Samo tam veche sym si izbil 20-te leva, a sled kato si kupih i novi gumi ot AutoGroup s (-15%) otstypka veche sym napred s nad 200lv.
Публикувано: 27.09.10 - 20:34
много са забавни послените две мнения.. хвалебствени.. от потребители с по 1 мнение...
Yuki Ookami
Публикувано: 27.09.10 - 20:36
Е това е стара измама, не знам за какво се ловите на това...

Не е важно кой как гласува; важно е кой брои бюлетините.
FORTES FORTUNA IUVAT
War does not determine who is right - only who is left
Предлагам уроци по италиански език
0886109876
Публикувано: 16.10.10 - 16:13
измама е ,но е направена доста добре, имат сайт с много партньори , много привличат тея промоции , и една мадама се разкарва и предлага картата за 20 лева а отзад на каталога ,който се дава с картата пише 50, зарибява те много ,обаче е измама ,не си я купувайте
Публикувано: 16.11.10 - 12:33
1000% измама! Обадих се в SLS защото съм им редовен клиент и съм запознат с всичките им промоции, е за тези са чували само веднъж и то че не съществуват! НЕ СИ КУПУВАЙТЕ! А ако видите грозната мацка, която ги продава ... шутове
Публикувано: 27.12.10 - 17:44
Здравейте, за сега аз съм ползвала промо картата за операта и мога да гарантирам, че има намаления. Не е измама
Публикувано: 27.12.10 - 18:58
Хахха , да да
)
Идваха и в ХТМУ , да ни предлагат . Питах ги защо в нито един от тези магазини не са чували за вас? И момчето... "Брато , те сигурно са били нови служителки" и аз " Е ... навсякъде ли нови? Аде стига глупости .... изчезвай "
И момчето се отказа...
Луда работа... интересно ми е няма ли да се вземат мерки срещу тези лица?
Идваха и в ХТМУ , да ни предлагат . Питах ги защо в нито един от тези магазини не са чували за вас? И момчето... "Брато , те сигурно са били нови служителки" и аз " Е ... навсякъде ли нови? Аде стига глупости .... изчезвай "
И момчето се отказа...
Луда работа... интересно ми е няма ли да се вземат мерки срещу тези лица?
Публикувано: 27.12.10 - 20:21
Интересно е как всички дали положително мнение за картата са с по 1 мнение...
НИТО КАПКА СТРАХ НИТО КРАЧКА НАЗАД !!! САМО ЛЕВСКИ !!!
Публикувано: 27.12.10 - 22:32
Нищо ново.
Тия карти ги гледах,уж промоций ала бала..
Ма тея пари са за година,или имаше срок,ма не помня колко беше,НО СРОК НА КАРТИТЕ ИМА.
Като изтече-нова
Тия карти ги гледах,уж промоций ала бала..
Ма тея пари са за година,или имаше срок,ма не помня колко беше,НО СРОК НА КАРТИТЕ ИМА.
Като изтече-нова
http://www.youtube.c.../ivanilkovminev
(Оo=00=oO)
(Оo=00=oO)
Публикувано: 02.01.11 - 18:40
Както някой беше писал по-нагоре най-вероятно поредната фирма "фантом", която ще изчезне до месец. Те едва ли целят да достигнат до добро потребителско обслужване, а единствено до няколко продажби. Поне така ми се струва като чета написаното горе.
Публикувано: 03.01.11 - 22:40
това са глупости. няма никаква измама и всеки, който е на това мнение, трябва да се осъзнае малко. с тези фирми са сключени договори, които те са длъжни да спазват. а и вече рекламираме операта и два театъра. слуховете, че промокард е измама, са абсурдни в самата си същност. ако имате конкретни въпроси - оббръщайте се към мен, ще ми бъде приатно да съм от полза.
Публикувано: 03.01.11 - 22:41
Публикувано: 03.01.11 - 23:08
я па съм яжмихуя, абе яжмигъза, тука у Пловдив мое ли да ги ползваме тия карти ба
Национализъм,патриотизъм, демокрация -това не са мръсни думи!
Публикувано: 04.01.11 - 08:54
Картата работи и спестява пари. Отстъпките и бонусите са съвсем реални! Аз лично съм я ползвал в някои фирми и всичко е наред.
Споделете тази тема чрез:
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Обратно в началото