Страница 1 от 1
Как да прехвърля информация от компютър на лаптоп От компютър на лаптоп
Публикувано: 09.05.10 - 22:28
Добър вечер, искам да попитам как да прехвърлям данни от компютъра на лаптопа ми имам USB включвам го в компютъра и в лаптопа и нищо не става моля кажете какво трябва да направя друго
Публикувано: 10.05.10 - 01:18
Това с ЮСБ кабел няма как да стане.
Трябва си юсб-флашка или на сд-двд носител.... ако се касае за голям обем информация ще се наложи един кроснат мрежови кабел - няколко левчета струва и го продават във всеки магазин за компютърни компоненти.
Трябва си юсб-флашка или на сд-двд носител.... ако се касае за голям обем информация ще се наложи един кроснат мрежови кабел - няколко левчета струва и го продават във всеки магазин за компютърни компоненти.
Публикувано: 10.05.10 - 09:36
Ще го вкараш в големи приключения с настройките после с този кроснат кабел.Най добре да си прехвърли (ако става въпрос за 1-2 филма) с флашка.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, но за първото не съм много сигурен ."
Публикувано: 12.05.10 - 08:50
Публикувано: 12.05.10 - 08:52
Публикувано: 12.05.10 - 09:21
Само да вметна, че няколко човека вече ми казаха, че по-новите лан-карти можели да се свързват и с обикновен кабел, а не кроснат. Не знам дали е вярно, но го чух вече няколко пъти. Някой пробвал ли е да каже дали е така наистина или само ме пързалят?
Публикувано: 12.05.10 - 09:22
НЯКОИ от по-новите карти.
Worst diving day is better than best working day. Much better!
Публикувано: 12.05.10 - 11:44
Публикувано: 13.05.10 - 16:22
Hollyshit, на May 10 2010, 01:18, каза:
Това с ЮСБ кабел няма как да стане.
Сега ще му обясниш и как точно да направи мрежата
Публикувано: 13.05.10 - 23:59
Аз ползвам този метод за мен е удобен:
Двете машини имат достъп до интернет-в една мрежа са.Пускам си HFS /файлов сървър/ свали тук на машината от която трябва да се изтегли.След това от другата въвеждаш адреса на сървъра и прелистваш споделеното в него.Скоростта е приятно добра когато са в една мрежа -22мб и нагоре.
Двете машини имат достъп до интернет-в една мрежа са.Пускам си HFS /файлов сървър/ свали тук на машината от която трябва да се изтегли.След това от другата въвеждаш адреса на сървъра и прелистваш споделеното в него.Скоростта е приятно добра когато са в една мрежа -22мб и нагоре.
Споделете тази тема чрез:
Страница 1 от 1

Обратно в началото
Мониторът ви е прашен отвътре ? Кликнете