От 2 седмици компа започна да забива. Под забиване имам предвид, че спира и все едно съм мишката не е включена и не мърда абсолютно нищо, нито клавишни комбинаций го оправят. Само с рестарт се оправя. Така, забиването се появява НАЙ-ЧЕСТО КОГАТО ПОЗЛВАМ БИТ-КОМЕТ, но също така забива, когато си чета из форуми (без биткомет), или в игра. Явно на произволен принцип, независимо дали правя нещо товарещо или не. Първото, което ми хрумна бе, да не би харда да е проблемен - сканирах го и нямаше лоши сектори. Второто беше за вирус, но и такова нямаше (уина е на 20 дена). Третото бе да не би нещо да прегрява И ТОВА НЕ БЕШЕ, всичко си е в нормата даже доста под нея.
Най-странното е, че когато понякога забие светлинката, която свети когато харда зарежда не свети и а той не се чува да стърже, друг път пък светлината свети постоянно и харда стърже. Цяло лято не ми е правил такива номера и някъде от преди 10 дни се появиха тия работи.
Изобщо всичко в хардуера и софтуера е наред, а наистина нямам идея вече от какво може да е.
Давайте идеи или ако още нещо ви интересува казвайте.
Даже не знам в какво доло-горе да се съмнявам, щото харда четеше веднъж докато беше спекло, уиндоус 7 пък не би трябвало да има бъгове и особенно забивания.
Мнението беше редактирано от Kavaldo: 06.01.10 - 18:31