Спорт ТОТО
Публикувано: 17.09.09 - 00:33
Всички сме гледали фокуси, кой на живо кой online но общото е, че е измама.
Не че никой не печели - сигурно много от нас познават хора, които познават хора, които са чукнали петичка...
Та ми е интересно:
(Ще) Пускате ли фишове?
Вярвате ли, че числата от тегленията са произволни?
Какво е мнението Ви по темата?
Публикувано: 17.09.09 - 06:29
винаги съм смятал, че тотото може да се манипулира и те взеха, че го показаха на яве
иначе от време на време пускам фишове, най-голямата печалба ми е била 4-ка
Публикувано: 17.09.09 - 07:31
Мнението беше редактирано от penkoterziew: 17.09.09 - 07:32
....Кризата ще отмине, когато му дойде времето. Ще разберем със сигурност, че е отминала тогава, когато влезем в друга криза, и първата започне да ни липсва.
Публикувано: 17.09.09 - 11:00
Въпреки това пускам фиш с една колонка 6/49 от веме на време - сега ще попиташ защо го правя след като вярвам, че е нагласено?
Ами защото вярвам, а и опита ми показва, че по законите на Мърфи дори и най-нагласената работа винаги може да се обърка!

На нов шеф и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе от тях !
Публикувано: 17.09.09 - 12:13
shelbyss, на Sep 17 2009, 11:00, каза:
Въпреки това пускам фиш с една колонка 6/49 от веме на време - сега ще попиташ защо го правя след като вярвам, че е нагласено?
Ами защото вярвам, а и опита ми показва, че по законите на Мърфи дори и най-нагласената работа винаги може да се обърка!
shelbyss , раздвоен съм , даже съм разтроен . Хем знам за големите възможности на техниката , хем не ми се вярва че всичко в тотото е нагласено . Много съм чел по този случай , чел съм наблюдения на хора маниаци по тази тема и пак не мога или не ми се иска да повярвам в това.
От какво се водя в този случай , етоот какво . От максимата :
Една тайна може да се пази от трима души , когато двамата са умрели !
Та ето как разсъждавам и какви въпроси ме вълнуват , ако се условим че тегленето на тотото е манипулирано :
-Колко човека са запознати с манипулацията ?
-По какъв начин те ще запазят тази велика тайна ? Мисля че най лесния начин е чрез многооо пари , или както казах да са умрели , но последното не е възможно .Остава първото - парите.
Парите обаче са много издайни. Те не държат тайни .Този/тези човек/ци не живеят на Луната, имат семейства , близки , познати , приятели и съседи . Многото пари променят винаги начина на живот на човека. Не може някой наблюдателен от по горе изброените категории да не забележи промяната в начина им на живот. То ще бъдат скъпи коло , облекла , имоти , любовници , моабети и т.н. Най напред зависливите ще го забележат , ама да знаеш колко скорооооо....
Ще кажеш ама те са заинтересувани и ще пазят строгата тайна . Да , да , ама както ти казах парите са много издайни. Не могат да се преместят да живеят в чужбина , а да си вършат тука тюработата , не е възможно. А бе, вече почвам да се разчетворявам...
Да , не е нормално да се получат еднакви числа в два тиража . Издайническо е това да стане в момента на смяната на шефа, много е съмнително .
Вие какво ще кажете .
но не им го показвай.
Публикувано: 17.09.09 - 12:59
Публикувано: 17.09.09 - 14:40
trifonovtd, на Sep 17 2009, 12:13, каза:
-Колко човека са запознати с манипулацията ?
-По какъв начин те ще запазят тази велика тайна ? Мисля че най лесния начин е чрез многооо пари , или както казах да са умрели , но последното не е възможно .Остава първото - парите.
Парите обаче са много издайни. Те не държат тайни .Този/тези човек/ци не живеят на Луната, имат семейства , близки , познати , приятели и съседи . Многото пари променят винаги начина на живот на човека. Не може някой наблюдателен от по горе изброените категории да не забележи промяната в начина им на живот. То ще бъдат скъпи коло , облекла , имоти , любовници , моабети и т.н. Най напред зависливите ще го забележат , ама да знаеш колко скорооооо....
Ще кажеш ама те са заинтересувани и ще пазят строгата тайна . Да , да , ама както ти казах парите са много издайни. Не могат да се преместят да живеят в чужбина , а да си вършат тука тюработата , не е възможно. А бе, вече почвам да се разчетворявам...
Да , не е нормално да се получат еднакви числа в два тиража . Издайническо е това да стане в момента на смяната на шефа, много е съмнително .
Вие какво ще кажете .
Ами човеците запознати с "манипулацията" (ако може да се нарече така, за мен си е обикновена измама) са минимум 5-6 човека. И какво като се разбере и говори? Като се говори, а и всички виждаме имотите и колите на политиците, полицаите, митничарите и данъчните някой да е предприел нещо срещу тях? Нали се сещаш, че след като падне джакпота, гушналия го получава трохите, а големия пай се преразпределя между други. Като се разшуми нещо и сменят шефа с пак "наш човек", след това и него и т.н. което не решава проблема. Шефът на тотото е "бушон" и изгаря, като се разшуми много, хората които връткат далаверата обаче остават. Такива измами не стават без чадър от най - високо ниво, като за всеки има съответния дял от баничката.
Аз лично за големи джакпоти над 300 - 400 000 лева фишове не пускам, сигурно е че парите ще се лапнат от "нашите хора". Каква реклама върви за големите джакпоти по телевизията - то не са новини, не са предавания и т.н. "Айде народееее на големия ... джакпот". Интересното става ако нещо се обърка и париците попаднат в не който трябва, а в общия случай те вече са нагласени за какво ще се харчат, а може би и предварително изхарчени. Те тогава идва едно голЕмо пОтене и много бързичко се натрупва нов голям джакпот. Има и втори вариант изнудване на човечеца който ги е спечелил "да си ни ги върне" под различна форма. Аз не вярвам и в анонимността на спечелилите, нали все някъде пишат кой е, а и той рано или късно доказва произхода на парите, та кое му е анонимното тогава? Банката те пита откъде са тия пари? И след това целия свят вече знае че ти си щастливеца.
Ако спечелиш голям джакпот решението е едно според мен:
1. Парите по сметка в банка в чужбина
2. Изнизваш се с най близките ти хора в чужбина (ако успееш и не те гепат преди това, но все пак има начин) след 5-6 години може да се върнеш, но трябва да го караш по скромно като твърдиш че си профукал всичко.
Можеш да вярваш, че не е нагласено колкото силно искаш - твое убеждение, лично аз обаче не вярвам в това!

На нов шеф и на малко прасе не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще излезе от тях !
Публикувано: 17.09.09 - 14:42
Публикувано: 17.09.09 - 15:11
Публикувано: 17.09.09 - 15:16
shelbyss, на Sep 17 2009, 14:40, каза:
Ако спечелиш голям джакпот решението е едно според мен:
1. Парите по сметка в банка в чужбина
2. Изнизваш се с най близките ти хора в чужбина (ако успееш и не те гепат преди това, но все пак има начин) след 5-6 години може да се върнеш, но трябва да го караш по скромно като твърдиш че си профукал всичко.
Можеш да вярваш, че не е нагласено колкото силно искаш - твое убеждение, лично аз обаче не вярвам в това!
shelbyss , казах ти че съм раздвоен , даже разчетворен по тази тема. Почти съм сигурен , че има далавера в тотото . Но нали знаеш както всички и аз тайничко , ама много тайно се надяваме да се случи чудото ... Да , то се случва ... но сори , за определени хора .
Да ,б е , кой беше казал че няма случайнопсти , забравих ...
но не им го показвай.
Публикувано: 17.09.09 - 15:39
Публикувано: 17.09.09 - 18:51
-------------------------
http://www. youtube.com/user/vkgoeswild#p/u/3/f6OvgZHmc7M - vkgoeswild
Публикувано: 17.09.09 - 19:33
Мнението беше редактирано от penkoterziew: 17.09.09 - 19:34
....Кризата ще отмине, когато му дойде времето. Ще разберем със сигурност, че е отминала тогава, когато влезем в друга криза, и първата започне да ни липсва.
Публикувано: 05.11.09 - 16:23
И аз чакам тази вечер ГОЛЕМИЯ джакпот! КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ, които не губят надежда! Ако не е този, ще чакаме следващия тираж! До сега само 3-ки и два пъти 4-ки.
Публикувано: 05.11.09 - 16:31
А и като има големи джакпоти, приходите са по-големи пъти от печалбите....така че за какво да го прецакват?
Обаче винаги съм се чудел....ако ми се падне шестичка /не на мен де- аз не пускам....въпреки, че всеки път при голям джакпот се каня/...та ако ми се падне шестичка с 2 милиона примерно....какво им пречи да кажат че са се паднали 200 шестички и да ми дадат 100к само?
Аз няма как да знам колко са ударените.
Публикувано: 05.11.09 - 16:40
Dobriman, на Nov 5 2009, 16:31, каза:
А и като има големи джакпоти, приходите са по-големи пъти от печалбите....така че за какво да го прецакват?
Обаче винаги съм се чудел....ако ми се падне шестичка /не на мен де- аз не пускам....въпреки, че всеки път при голям джакпот се каня/...та ако ми се падне шестичка с 2 милиона примерно....какво им пречи да кажат че са се паднали 200 шестички и да ми дадат 100к само?
Аз няма как да знам колко са ударените.
Ти се правиш на луд за пореден път. Обявено е на всички в спортните новини, в сайта на тотото, навсякъде, колко броя: шестици, петици, и.т.н има спечелени.
Приходите не са в пъти по-големи от джакпота! За предния тираж с голям джакпот от 2 170 000 лв. общо целия приход за тиража беше 1 997 000лв.
Публикувано: 05.11.09 - 16:41
Мое ли си толкова проЗд. Чети първо, па тогава се хвърляй да се заяждаш с батко си.
Публикувано: 05.11.09 - 16:47
пак си беше пара обаче!
сега не съм активен, баща ми си пуска чат-пат. ама за двата милиона сега и аз му написах числа
едит: може и да е нагласено сега, даже мисля че е, защото преди олимпиадата в китай ако си спомняте нямаше някавки пари за делегацията и мистериозно джакпота в тотото стгна 3 000 000 и отгоре, после преди игрите точно падна и това беше. така си събраха пари за да ги изпратят на игрите
Мнението беше редактирано от bradatguz: 05.11.09 - 16:50
Публикувано: 05.11.09 - 16:51
Dobriman, на Nov 5 2009, 16:41, каза:
Мое ли си толкова проЗд. Чети първо, па тогава се хвърляй да се заяждаш с батко си.
Ой, милия ми той, първа радост е за мен да се заяждам с някой, Бате.
Публикувано: 06.11.09 - 11:06
....хубаво е да очакваш чудеса!

Обратно в началото