Здравейте. От известно време не бях правил никакви физически натоварвания (около година) и реших, че е крайно време да вляза във форма лека, по лека.Започнах да правя най-обикновенни неща като гимнастика, лицеви опори, коремни преси и най-вече тичане всеки ден по няколко километра.Правя го вече от 10-тина дни.До тук всичко добре, но през последните няколко дена, още от началото на тичането, започнах да усещам силни болки в долната част и на двата крака.След като минат 15-тина минути тичане, болката започва да намалява, но след като вече приключа с тичането и започна да ходя, започва да ме боли отново и то по-силно отколкото когато започвам тичането.Според вас дали е нещо сериозно? Трябва ли да се притеснявам или е просто от обездвижване или пренатоварване и с времето ще се оправи? Преди малко тичах и сега като се прибирах и качвах по стълбите ме болеше доста и продължава да ме боли въпреки, че болката започва да утихва.Най-много боли когато го пипам и ми се струва, че не става въпрос за мускул, ами за самия кокал или може би някакъв нерв около него, знам ли...Държа да отбележа, че става въпрос и за двата крака.И нямам предвид мускулна треска, самата болка е по-особенна и по-болезнена, все едно съм си ударил крака в желязо, нещо такова...Случвало ли му се е на някой подобно нещо или има ли идея какво да правя?
Btw 1.84 съм и тежа 80-81 килограма.
Ето една картинка, която горе-долу показва мястото където ме боли:
Съжелявам, но не успях да я измайсторя по по-добър начин.

Болката се пада точно от страни на крака.Съответно от дясната страна на левия крак и от лявата страна на десния.
btw сега като ходя, продължава да ме болят.С други думи болката е по-продължителна в сравнение с миналите дни.
Мнението беше редактирано от antiX: 02.08.09 - 06:41