Това нормално ли е да се случва?, Цигани се гаврят с български гробове. |
![]() ![]() |
Това нормално ли е да се случва?, Цигани се гаврят с български гробове. |
Jan 31 2009, 14:02
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 1,487 Регистриран: 2-January 06 Град: В ада, при другите отхврълени! Потребител N: 454,758 |
http://zazz.bg/play:12eedcc5 Според вас това нормално ли е? Ако тези имаха поне малко страх дали щяха да го направят?
-------------------- ![]() VODAFONEMcLaren Mercedes Цитат(WisSspeR) лооол янко мъж-мечта си ве кака :roll: |
|
|
|
Jan 31 2009, 14:04
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 2,108 Регистриран: 17-February 06 Град: Right here. Потребител N: 617,675 |
Толкова им е акъла..
|
|
|
|
Jan 31 2009, 14:33
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 5,381 Регистриран: 19-February 03 Град: Mars, the "red" planet :) Потребител N: 19,774 |
Тия трябва да лежат в поправителни, а след това в затвори. Аз ако взема да се гавря с нещо циганско, нали една етническа партия ще ревне как подклаждам етническо напрежение.
-------------------- " Pain is inevitable. Suffering is optional. "
|
|
|
|
Jan 31 2009, 14:37
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 1,401 Регистриран: 6-June 08 Град: European Capital Of Trophies - Manchester Потребител N: 1,777,509 |
Абсолютно, кво нередно видя?
Решението на проблема с тия боклуци Айде, да не коментираме. Преди всичко всички сме хора, а? Има ли значение какви са???? tarantulaXXX Този коментар е бил редактиран от tarantulaXXX на Jan 31 2009, 14:38 |
|
|
|
Jan 31 2009, 14:40
Коментар
|
|
![]() Спасен от Бога Група: ???????? Коментари: 13,118 Регистриран: 30-April 05 Град: Паяжината Потребител N: 241,522 |
Ако се насажда расова дискриминация, ще се редактират мнения
1.13. Изрично се забранява пускането на теми и мнения с расистка насоченост, подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа нетолерантност, с явни зверства и жестокости в материалите в тях (видео, текст, линкове, препратки), както и теми, искащи подобни материали. -------------------- Мне плевать что вы обо мне думаете... я о вас не думаю вообще Ты так похожа на небо - независима и чиста, Ты так похожа на звезды - как они меня сводишь с ума, Ты так похожа на солнце - как оно мне даришь тепло, Ты так похожа на море - утонуть в тебе суждено. |
|
|
|
Jan 31 2009, 14:46
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 195 Регистриран: 31-May 05 Град: Хасково Потребител N: 277,841 |
Е тва е ще циганите имат повече права от нас
-------------------- |
|
|
|
Jan 31 2009, 14:52
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 5,381 Регистриран: 19-February 03 Град: Mars, the "red" planet :) Потребител N: 19,774 |
Абе когато става дума за ебавка с нещо българско няма проблем и не се нарушават никакви "расови различия". Е ако темата беше за това как български младежи пикаят върху цигански гроб, темата щеше да е заключена още преди да е имало и 1 пост след автора.
Иначе в този си вид темата нарушава отвсякъде цитираното по-горе от правилата на форума. Ама тъй кат гледам дори след като модератора го е написал, НЕ Е заключил темата, съответно гавра с български гроб не е гавра с етнос. п.п. Ако гроба наистина е български де, ако е на турчин или циганин не ми дреме. Хора сме все пак, ама те са от друг вид хора. -------------------- " Pain is inevitable. Suffering is optional. "
|
|
|
|
Jan 31 2009, 15:08
Коментар
|
|
![]() Спасен от Бога Група: ???????? Коментари: 13,118 Регистриран: 30-April 05 Град: Паяжината Потребител N: 241,522 |
Не съм я заключил, защото мисля, че може да се води и нормална дискусия, но ако не може да стане така - то ще бъде заключена. Лично аз не одобрявам никаква гавра с гробове, от които и да е. -------------------- Мне плевать что вы обо мне думаете... я о вас не думаю вообще Ты так похожа на небо - независима и чиста, Ты так похожа на звезды - как они меня сводишь с ума, Ты так похожа на солнце - как оно мне даришь тепло, Ты так похожа на море - утонуть в тебе суждено. |
|
|
|
Jan 31 2009, 15:30
Коментар
|
|
|
STALKER's Lady Група: Members Коментари: 3,854 Регистриран: 17-February 04 Град: KAMЕЛОТ Потребител N: 72,282 |
Какви са тия гнусни измети? Да мрът, майка им мръсна.. държава и език нямат, седнали да се гаврят... И да ми изтрият мнението, все едно но тия не заслужават да стъпват по земята....
Помолих изрично, да няма изблици на ярост или етническа ненавист. Audia - имате предупреждениe. Бъдете по-сдържана. tarantulaXXX Този коментар е бил редактиран от tarantulaXXX на Jan 31 2009, 17:49 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 31 2009, 15:31
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 4,140 Регистриран: 29-June 08 Потребител N: 1,802,491 |
нищо в тази държава не е нормално...
всички сме наопаки -------------------- Do you know what's worth fighting for?
When it's not worth dying for? |
|
|
|
Jan 31 2009, 15:40
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 1,452 Регистриран: 20-December 03 Град: Sofia Потребител N: 59,601 |
Каква дискусия може да се проведе, като на всички е ясно, че това е най-долното племе? И не, не "насаждам" расова дискриминация, при положение, че тука сме само българи. Никой "ром" няма да се обиди, тъй като никой "ром" не влиза във форума. А и да не говоря, че още повече се нервирам на лицемерна и фалшива толерантност към "ромите". Толерантност към паразитите за дадена държава не трябва да съществува. Още повече, че тея хора нямат грамо морал, грам акъл и честно казано няма никаква полза от съществуването им. Клипчето само потвърждава думите ми.
-------------------- 'Cause I’m raising the bar, I shoot for the moon but I’m too busy gazing at stars..
|
|
|
|
Jan 31 2009, 15:41
Коментар
|
|
![]() All U Deserve Is Audia Група: ????? Коментари: 7,267 Регистриран: 17-April 05 Град: изгубен Потребител N: 226,952 |
Не съм я заключил, защото мисля, че може да се води и нормална дискусия, но ако не може да стане така - то ще бъде заключена. Лично аз не одобрявам никаква гавра с гробове, от които и да е. Отношението и действията на съответните не са нормални, ти каква нормална дискусия очакваш? Audia, semkata - добре го казахте! Този коментар е бил редактиран от LudiqTaz на Jan 31 2009, 15:42 -------------------- .....и когато мен ме попитат, какво е най-хубавото нещо в моя живот, аз ще им кажа, че това си ТИ.....
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни! |
|
|
|
Jan 31 2009, 15:44
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 2,363 Регистриран: 8-October 06 Потребител N: 963,722 |
интересно какви щяха да са реакциите ви, ако на клипа българи се гавреха с български гроб
-------------------- Това е положението.
|
|
|
|
Jan 31 2009, 15:48
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 1,452 Регистриран: 20-December 03 Град: Sofia Потребител N: 59,601 |
интересно какви щяха да са реакциите ви, ако на клипа българи се гавреха с български гроб Ами същите, само че българите щяха да са изключение, защото не всички българи за малоумни говеда. Докато при ромите не е изключение, всички са такива. -------------------- 'Cause I’m raising the bar, I shoot for the moon but I’m too busy gazing at stars..
|
|
|
|
Jan 31 2009, 15:48
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 3,913 Регистриран: 5-March 06 Град: под сливата Потребител N: 656,664 |
интересно какви щяха да са реакциите ви, ако на клипа българи се гавреха с български гроб Още по- интересно, що ли няма такива клипове? -------------------- Когато няма илюзии, няма разочарования!
|
|
|
|
Jan 31 2009, 15:50
Коментар
|
|
![]() All U Deserve Is Audia Група: ????? Коментари: 7,267 Регистриран: 17-April 05 Град: изгубен Потребител N: 226,952 |
интересно какви щяха да са реакциите ви, ако на клипа българи се гавреха с български гроб поне от моя страна същите, защото и българи да бяха постъпката им щеше да бъде същата, и пак нямаше да имат оправдание, и пак щеше да има псувни как може такова нещо, но нямаше да ни натрапват, че насаждаме расизъм и тем подобни. Просто за едните може да се говори, за другите, че да не се обидели не може, всичко се обръща на "етническа основа" и т.н., и винаги за тях нищо не важи, да не изброявам сега..... -------------------- .....и когато мен ме попитат, какво е най-хубавото нещо в моя живот, аз ще им кажа, че това си ТИ.....
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни! |
|
|
|
Jan 31 2009, 16:06
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 424 Регистриран: 20-December 08 Потребител N: 2,124,040 |
Модераторите защитават правилата на форума и нищо друго!
Този коментар е бил редактиран от TQM на Jan 31 2009, 16:40 |
|
|
|
Jan 31 2009, 16:07
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 3,202 Регистриран: 25-February 06 Град: By the bench press... IN THE GYM OF HELL... Потребител N: 637,349 |
понеже сме свободна държава бих си изказал мнението, ама вероятно ще получа деактивация на акаунта....
видеото само говори, не мисля че на някой би му било съвестно да дискутира на тая тема.... -------------------- Колкото повече, толкова повече... - каза Мечо Пух и умря от зоб. |
|
|
|
Jan 31 2009, 16:08
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 1,942 Регистриран: 14-August 06 Град: 13 steps to Nowhere Потребител N: 881,159 |
Абе ква расова нетърпимост...в цял свят се знае че циганите са крадливи и в случая и аз не мога да определя кви са...ама само в България ги защитаваме...ебати.Изтрийте ми мнението квото искате правете...тия на клипчето са гнусни гадни и противни същества!!!Тия по улиците също дето ни крадат и се гаврят с нас щото законите ги защитават...а защо ги защитават...щото са цигани!!!
Разбира се всяко правило си има изключения ама не можем да не се съгласим че в това правило има много мнооого малко изключения. И откъде накъде ще ги наричаме роми ми е най-интересно...в другите държави са си цигани ама наще са роми и всичко им е позволено така ли? tarantulaXXX какво е нормална дискусия в случая...нормално е хората да се гневят на подобно нещо Тва клипче няма да го пуснат по новините обаче...ще пускат клипчета в които някви деца се бият и ще се възмущават...то ис е за възмущение де...а това не е ли Този коментар е бил редактиран от darkbutterfly на Jan 31 2009, 16:11 -------------------- Never say forever, 'cause forever's a lie. |
|
|
|
Jan 31 2009, 16:11
Коментар
|
|
|
Група: Members Коментари: 2,363 Регистриран: 8-October 06 Потребител N: 963,722 |
Още по- интересно, що ли няма такива клипове? липсата на подобни клипчета означава, че такова нещо няма, така ли? живяла съм десетина години до гробищата, уверявам те, че българите правеха /а съм убедена и че продължават/ и по-отвратителни неща. и не само с арменските и еврейски гробове /а, да, с тях може, нали, измет мръсна/, с всички. таз, не си прав. тук наистина всичко се обръща на българи вс. всички останали, софия вс. провинция, мъже вс. жени... -------------------- Това е положението.
|
|
|
|
![]() ![]() |
© DataBG 2002 - 2009 Homelan Opplc.
Data.bg is part of the MSKey Group media network
Спорт | Спорт Сърбия | Мобилни телефони | Авто новини | Формула 1 | Бизнес новини | Лайфстайл | Data.BG | Игри | Новини | Бербатов | Балъков | Портал | Видео клипове | Снимки | Men Only | Приятели | Имоти | Шампионска лига | Застраховки | Холидей | Skype | VIP Клуб | Европейско първенство'08 | SmakMedia | Хостинг