Моля трябва ми за днес..спешно е!
Идеи за подарък на майка ми.(СПЕШНО)
Публикувано: 04.12.08 - 12:45
Някой може ли да ми помоген защото имах идея но тя пропадна...
Публикувано: 04.12.08 - 12:57
Ти уби бе . . .. кажи нещо повече за макйа ти или дай неква снимка. ТО иначе подаръци колкото искаш
Глинена формичка
Окрашение за елха
Бижу
Парфюм
Бонбони
Плюшка
квото се сетиш . . . дай малко инфо, до кви пари, за какъв човек говорим. Дай някаква насока.
Глинена формичка
Окрашение за елха
Бижу
Парфюм
Бонбони
Плюшка
квото се сетиш . . . дай малко инфо, до кви пари, за какъв човек говорим. Дай някаква насока.
Публикувано: 04.12.08 - 13:01
Е закво снимка?
Как да подаря бонбони....или коледни игра4ки...плюшка...баааа тва ли подаряваш на майка ти?
Как да подаря бонбони....или коледни игра4ки...плюшка...баааа тва ли подаряваш на майка ти?
Публикувано: 04.12.08 - 13:03
Кристална ваза ако обича цветята

| PFC Levski Sofia | Club Atlético de Madrid | BV Borussia Dortmund | Liverpool FC | A.C. Milan |
Публикувано: 04.12.08 - 13:06
Нали се сещаш, че трябва да кажеш и по какъв повод ще й правиш подарък?
Подаряваш го на майка си, важното е да е от сърце и с любов, останалото е без голямо значение.
Подаряваш го на майка си, важното е да е от сърце и с любов, останалото е без голямо значение.
Публикувано: 04.12.08 - 13:06
hex каза:
Е закво снимка?
батка . . . има украшения за по 300 кинт аи нагоре не се ебавай, има хора които са вманиачени в подобни неща. Аз затова попитах за некв апо точна насока, хора секви по земята.
Най-лесното ед а и подариш парфюм. Отиваш в някой от моловете, хвърляш близо 200 лева и псоел може още 10-15 за една яка опаковка и ето ти един класически и винаги работещ подарък. Естествено това говори и за малка креативност! Неможеш да очакваш да ти се изсипат милиард идеи.
Мойта мое се кефи на плюшка на съседа от пластмасиви уйчета на другия на тигани . . . . от де да знаем ние майка ти на какво се кефи и каква е ?
Публикувано: 04.12.08 - 13:10
Що задълбавате каква е майка ми...а и снимка...
ПИтах ви просто за подарък за рожден ден..
Евала на тези отвас които просто дават идеи..
Публикувано: 04.12.08 - 13:12
Ми земи и някъв парфюм
Аз лично не мисля, че е добър подарък...ама може пък да е подходящ.
Аз лично не мисля, че е добър подарък...ама може пък да е подходящ.
Публикувано: 04.12.08 - 13:23
Какво лошо в един голям букет с цветя за 30-40-50лв , колкото си готов да отделиш . Майка на това се радва като малко дете
www.startmyripple.com <------ Ако има интерес пишете ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ :)
JunoWallet BULGARIA -- > Лесно вземи Gift Card за Ebay, Amazon, STEAM store, Nike и още 100+ други!
JunoWallet BULGARIA -- > Лесно вземи Gift Card за Ebay, Amazon, STEAM store, Nike и още 100+ други!
Публикувано: 04.12.08 - 13:23
Можеш да и вземеш комплект гримове. Поразтърси се в нейните и се ориентирай какво да взимаш.
Един интересен подарък е да я пратиш за ден или там за квото време можеш да си позволиш в спа център или само на масаж.
Красива картина или снимка за стената, било то и твоя. Като диея . . гепиш снимки на цялото фемили по отделно, даваш ги във фотото за размера който искаш, слагаш ги в паспарту, една от само стъклените рамки и си готов.
Ако знаеш за нещо което иска но не си взима и можеш и го вземи
Неква простотия за колата. Аз вчера подарих на един приятел нова маска и ксенони за колата. Зарадва се адски много.
Ако не държи на някакви материални неща или на изхвърляници просто отиди до цветарница, купи една хубава роза ( трябва да е със сдебело стъбло ако е единична, гледаш да е със хубави и здрави листа, подрязваш я според вкуса на майка ти, може много къс аможе средна може и дълга) слагаш е една панделка а ако успееш д анамериш и неква такава дето д америше . . . ще разбиеш пода. Прибираш се и се постараваш да сготвиш нещо хубаво и вкусно. Ама да не е нещо което ядете всяка седмица или месец. В итнернет рецепти колко щеш. Слагаш някакъв ароамт в стаята и просто слагаш една белжка на масата. " Защото си ми майка"
Казах ти човек идеи колкото искаш, въпросът е за какъв човек е, на какво се кефи и т.н. . . . а ти какво искаш д аотбиеш номера или наистина да покажеш че я обичаш.
Един интересен подарък е да я пратиш за ден или там за квото време можеш да си позволиш в спа център или само на масаж.
Красива картина или снимка за стената, било то и твоя. Като диея . . гепиш снимки на цялото фемили по отделно, даваш ги във фотото за размера който искаш, слагаш ги в паспарту, една от само стъклените рамки и си готов.
Ако знаеш за нещо което иска но не си взима и можеш и го вземи
Неква простотия за колата. Аз вчера подарих на един приятел нова маска и ксенони за колата. Зарадва се адски много.
Ако не държи на някакви материални неща или на изхвърляници просто отиди до цветарница, купи една хубава роза ( трябва да е със сдебело стъбло ако е единична, гледаш да е със хубави и здрави листа, подрязваш я според вкуса на майка ти, може много къс аможе средна може и дълга) слагаш е една панделка а ако успееш д анамериш и неква такава дето д америше . . . ще разбиеш пода. Прибираш се и се постараваш да сготвиш нещо хубаво и вкусно. Ама да не е нещо което ядете всяка седмица или месец. В итнернет рецепти колко щеш. Слагаш някакъв ароамт в стаята и просто слагаш една белжка на масата. " Защото си ми майка"
Казах ти човек идеи колкото искаш, въпросът е за какъв човек е, на какво се кефи и т.н. . . . а ти какво искаш д аотбиеш номера или наистина да покажеш че я обичаш.
Публикувано: 04.12.08 - 13:31
Най-добрия подарък за жена е нещо лично за нея.Не за домакинството или къщата.И задължително цветя.
Публикувано: 04.12.08 - 13:49
hex каза:
То трябва да се знае какъв е човека , на когото се подарява все пак.
Публикувано: 04.12.08 - 14:20
телефонче, парфюмче, цветя зависи с колко пари разполагаш
Публикувано: 04.12.08 - 14:23
hex каза:
Мале сетих се как некъв малък лешпер беше сложил снимка на него и майка му , пак с тази идея какъв подарък , сигурно му се отживя. Недей прави тази грешка моля.
Публикувано: 04.12.08 - 14:24
Перфектният подарък е нещо кристално
Аз съм намислила да взема на моята майка един уникален кристален орел с разперени криле
Разходи се из сувенирните магазинчета, там има доста интересни неща :]
Публикувано: 04.12.08 - 14:27
брат пусни снимка на майчето ако е згодна женицата мое да и ударим по една патка с колегите от форума.. доволна ше остане.. за по добро не се сещам..
Публикувано: 04.12.08 - 14:35
Не е ли най-логично ти да знаеш какво би и харесало?

Обратно в началото