Здравейте
интересува ме дали някой си е поръчвал автомобил от този сайт - как се процедира с превода на пари, с документите и всякакви подобни неща
Интересува ме вкарване не на лека кола, а на камионче
Поръчване на автомобил от Германия от мобиле.де
Публикувано: 23.11.08 - 20:43

Не е важно кой как гласува; важно е кой брои бюлетините.
FORTES FORTUNA IUVAT
War does not determine who is right - only who is left
Предлагам уроци по италиански език
0886109876
Публикувано: 23.11.08 - 21:18
В Персонални проблеми има всичко написано за И-Бей. От мобиле.де можеш да купиш кола онлайн само с такъв търг. Ако една точка от описанието на автомобила в обявата не отговаря на истината, не си длъжен да взимаш колата. Как И-Бей пази клиентите си- виж в темата в Персонални проблеми. Измами по И-Бей са много, много голяма рядкост, аз за такива не съм чувал. Наддаваш си, стига се някаква цена, купуваш, доставят ти я. Вече за транспорта си четеш дали продавачът би я докарал до тук. Ето ти я и самата тема:
http://forums.data.b...owtopic=1547113
http://forums.data.b...owtopic=1547113
Публикувано: 23.11.08 - 21:19
Той не е ли само за разглеждане?
или са след реконструкциите има и поръчки.. незнам не съм се рил скоро
из мобилето...а най добре е да си я видиш на место.. а и в момента не се купува кола... напролет пич.. а и се говори че ще падат цените...а и швабите и австрийците напролет обичат си купуват нови коли и сменят старите... аз ще 4акам до март-април.. и фащам самолетчето...че ще сменям 16 годишната талига...
или са след реконструкциите има и поръчки.. незнам не съм се рил скоро
из мобилето...а най добре е да си я видиш на место.. а и в момента не се купува кола... напролет пич.. а и се говори че ще падат цените...а и швабите и австрийците напролет обичат си купуват нови коли и сменят старите... аз ще 4акам до март-април.. и фащам самолетчето...че ще сменям 16 годишната талига...
Публикувано: 23.11.08 - 21:21
Може би не е точното време, но на мен спешно ми трябва камионче 7-8 тона
А има ли практика директно с купувача да говориш, без да минаваш на търгове?
От тия аукциони никога не съм купувал, а гледам, че все в САЩ са им нещата, или поне тия, които аз намирам :(
От тия аукциони никога не съм купувал, а гледам, че все в САЩ са им нещата, или поне тия, които аз намирам :(

FORTES FORTUNA IUVAT
0886109876
Публикувано: 23.11.08 - 21:23
streetdog каза:
Може би не е точното време, но на мен спешно ми трябва камионче 7-8 тона
За съжаление, ако не е на търг, идея си нямам. Ако продавачът си е дал телефон и говориш с него да я докара, може, но тогава никой не те пази от измама.
Публикувано: 23.11.08 - 21:27
Нещо имам затруднения да намеря някакви камиони в Европа, можеш ли да помогнеш ?

FORTES FORTUNA IUVAT
0886109876
Публикувано: 23.11.08 - 21:29
streetdog каза:
Нещо имам затруднения да намеря някакви камиони в Европа, можеш ли да помогнеш ?
Ем, ако в мобиле.де на раздел камиони няма, каквото търсиш, нямам идея как да ти помогна. Да не си решил да купуваш някой американски звяр
Публикувано: 23.11.08 - 21:30
Не, трябва ми най-обикновен камион, дори да е с дефект в двигателя 
В мобиле.де е пълно, но не виждам никъде да има линк към търга, а директно в ебай нищо не намирам
В мобиле.де е пълно, но не виждам никъде да има линк към търга, а директно в ебай нищо не намирам

FORTES FORTUNA IUVAT
0886109876
Публикувано: 23.11.08 - 21:37
streetdog каза:
Не, трябва ми най-обикновен камион, дори да е с дефект в двигателя 
Ами, в мобиле.де, като си отвориш категорията, която търсиш, ще видиш веднага обявите, за които тече търг. Например, даваме Ауди А4 и долу са обявите, които са на търг, ако има такива:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.h...p;usedCarSeals=
Можеш и директно от сайта на И-Бей да търсиш, най-вероятно.
Публикувано: 23.11.08 - 21:44
На мен ми трябва нещо такова

Обаче нито на аудито, нито на камионите виждам някакви търгове
Обаче нито на аудито, нито на камионите виждам някакви търгове

FORTES FORTUNA IUVAT
0886109876
Публикувано: 23.11.08 - 22:57
Кое не виждаш...пускаш търсене, посочваш марки, модели и каквото те интересува и като ти излезнат резултатите, скролваш до края и ще ги видиш.
"I am extraordinarily patient, provided I get my own way in the end."
Margaret Thatcher
Margaret Thatcher
Публикувано: 24.11.08 - 03:31
Това май са някакви други обяви, а не същите, които вижда човек в сайта

FORTES FORTUNA IUVAT
0886109876
Публикувано: 24.11.08 - 12:18
streetdog каза:
Това май са някакви други обяви, а не същите, които вижда човек в сайта
Мда, не всеки пуска и в мобиле.де и в И-бей... Обявите под Weitere Angebote bei eBay: са тези, които ти трябват на теб.
Публикувано: 24.11.08 - 13:22
Мобиле.де не е аукционен сайт. Но дори и да намериш това, което ти трябва в търг пак не можеш да избегнеш подробността около физическото присъствие (твоето или на човек упълномощен от теб). Това е движимо имущество, чиято собственост трябва да бъде прехвърлена. Ако няма кой да го вземе от там дори и търга не ти върши работа. А с продавача можеш да си говориш колко ти душа иска, друг е въпроса колко ще са отзивчиви от другата страна на линията. Просто не е истина с какви маймуни съм имал удоволствието да разговарям.
Публикувано: 24.11.08 - 14:22
в мобиле.де проблема е да нацелиш някоя частна обява, а не автокъща.
Предимство, даже и понякога задължително условие е да знаеш немски, за да се разберете с отсрещния човек.
Въпреки че не е много сигурно да купуваш кола по телефона, без да си я видял на място и да си я изпробвал ...
Предимство, даже и понякога задължително условие е да знаеш немски, за да се разберете с отсрещния човек.
Въпреки че не е много сигурно да купуваш кола по телефона, без да си я видял на място и да си я изпробвал ...
Публикувано: 24.11.08 - 14:33
Разбирам.
От немски си нямам и идея.
Съществува ли такъв италиански сайт?
От немски си нямам и идея.
Съществува ли такъв италиански сайт?

FORTES FORTUNA IUVAT
0886109876
Публикувано: 24.11.08 - 16:13
нямам представа за италиански сайтове, но не разбирам каква е тази истерия за купуване на автомобили от сайтове ?
Първо на първо трябва да имаш близък човек от мястото, където купуваш, за да ходи да погледне колата ... нали така ... иначе купуваш на сляпо ...
това е по-важно според мен.
Първо на първо трябва да имаш близък човек от мястото, където купуваш, за да ходи да погледне колата ... нали така ... иначе купуваш на сляпо ...
това е по-важно според мен.
Публикувано: 24.11.08 - 16:52
В Италия лично ще отида да купя колата. Но преди това искам да я намеря в сайт

FORTES FORTUNA IUVAT
0886109876
Публикувано: 24.11.08 - 19:41
В момента има криза на пазара за употребявяни коли в БГ.Тъи че пообиколи тук или виж в нащо мобиле.Нямя подчти никакви продажби тъи че може да направиш пазарлък и да ти смъкнат доста от цената.Кькъв камион и за какво ти трябва какво ще транспортираш.Ако питаш мен най подходащия избор за малък камион до 7-8 тона е Mercedes 814. но ти си знаеш

Обратно в началото