Форум

Data.BG Форуми: Най-добрия начин за извличане на Source code на web page? - Data.BG Форуми

Прехвърляне към съдържание

Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Най-добрия начин за извличане на Source code на web page? Без посещението на самата страница!

#1
Потребителят е неактивен   petarv 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 677
  • Регистриран: 03-February 04
  • Репутация: 12
Здравейте,

пробвам примерно онлайн услуги като
http://tools.seochat...-source-viewer/
но не извлича всичката информация! Пробвах и с други сайтове и по същия начин. А след като се зареди страницата в браузър и се даде да се покаже sorce code и всичко си излиза.
На мен ми трябва да се показва без да я зареждам в браузър?
Варианта sorce code: в заглавната лента преди адреса пак не дава всичко! Даже не показва и това което дава цитирания сайт.

Мерси предварително!

Мнението беше редактирано от petarv: 10.06.17 - 22:14

0

#2
Потребителят е неактивен   asentmv 

  • Преглед на блога
  • Група: Потребители
  • Мнения: 1772
  • Регистриран: 25-April 16
  • Репутация: 205
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Няма как да видиш всичко. Ти виждаш HTML и можеш да проследиш някои линкове .
0

#3
Потребителят е неактивен   catzarov 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 478
  • Регистриран: 10-May 05
  • Репутация: 7
  • Пол:Мъж
  • Град:BG
създай си файл с име "source.php"
В файла сложи следния php код:

  <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.
7/css/bootstrap.min.css">
  <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.
2.1/jquery.min.js"></script>
  <script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/
js/bootstrap.min.js"></script>
<?php // Преглед на кода на всеки сайт.
	$lines = file('http://google.com/'); // на този ред замени бай Гугъл с друг уеб адрес
	foreach ($lines as $line_num => $line) {
		// Визуализация в html
		echo '<div class="well well-sm">';
		echo "Ред №<b>{$line_num}</b> : " . htmlspecialchars($line) . "<br /><br />\n";
		echo "</div>";
	}
?>


Качи файла някъде на хостинг с поддръжка на php и след това го отвори през браузера и ще ти визуализира source code на гугъл.
За да видиш кода на друг сайт във файла промени само ред5: $lines = file('http://google.com/'); Запиши го отново.
Дано да ти върши полезна работа, но имай на предвид, че ще може да виждаш само изходния html и css.
0

Споделете тази тема чрез:


Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители


Data.BG e форум за дискусии. Data.BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.

Close  Member Login