Форум

Data.BG Форуми: Разлика между C# и Net.Framework - Data.BG Форуми

Прехвърляне към съдържание

Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Разлика между C# и Net.Framework Съжалявам ако темата не е за този раздел !!!

#1
Потребителят е неактивен   hello123 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 54
  • Регистриран: 07-May 16
  • Репутация: 4
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Здравейте някой би ли ми обяснил каква е разликата между C# и Net.framework ? Доколкото знам и двете вървят заедно . Също така C# е обектно ориентиран език за програмиране , а Net.Framework е с една дума библиотека ?
0

#2
Потребителят е активен   diretouch 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 2458
  • Регистриран: 10-August 10
  • Репутация: 204
https://bg.wikipedia.org/wiki/C_Sharp
http://binar.bg/2589...-pravyat-zhalk/

и стига си писал по тея форуми, ей глупак!
0

#3
Потребителят е неактивен   memmo 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 632
  • Регистриран: 26-January 03
  • Репутация: 223
  • Пол:Мъж
  • Град:Кърджали

Преглед на мнениеhello123, на 15.11.16 - 22:01, каза:

Здравейте някой би ли ми обяснил каква е разликата между C# и Net.framework ? Доколкото знам и двете вървят заедно . Също така C# е обектно ориентиран език за програмиране , а Net.Framework е с една дума библиотека ?

framework - буквално преведено работа в рамка , т.е. в windows средата служи за извеждане на програмите написани
на някакъв програмен език на екрана . а дали е библиотека и да и не , зависи .
защо ми е хубаво в индианския вингвам ? no windows no gates apache inside .
0

#4
Потребителят е неактивен   rainmond 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 101
  • Регистриран: 06-September 14
  • Репутация: 4
  • Пол:Мъж
  • Град:София
.NET включва и други програмни езици, като Visual Basic, Visual C++ и т.н. Всички те споделят обща библиотека с класове и функции и се компилират от JIT (just in time компилатора) до машинен код, разбираем за процесора.
0

#5
Потребителят е неактивен   unfragable 

  • Bo0om Headshot!!!
  • Група: Потребители
  • Мнения: 12838
  • Регистриран: 02-October 05
  • Репутация: 2007
  • Пол:Мъж
  • Град:Пловдив
.NET е нещо като работна среда за C#, Visual Basic и още няколко други езика.
0

Споделете тази тема чрез:


Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители


Data.BG e форум за дискусии. Data.BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.

Close  Member Login