На тато сериалчетата или им свършиха и на тях сезоните или ги спряха.
Heist - спрян поради нисък рейтинг. Много добре приеман от БГ аудиторията, но явно излъчван в конкуренцията на по-силни сериали не успя да задържи интереса на бай американци. Което е разбираемо. И тук да даваха едновременно Heist & Lost, пак щеше да загине. Все пак, ако искате, хвърлете поглед на издадените 5 епизода от 1-ви сезон, с петия епизод сериала не свършва, дано поне да пуснат шести и да нагласят някъв финал. Линк в подписа ми.
Thief - не съм го гледал, пак банда крадци, аналогичен на Heist, във форума на unacs имаше няколко дъодушевени отзива за него. Сезона свърши със шести епизод, вероятно ще има още. Линк в подписа ми.
Ghost Whisperer - Дженифър (по-добрата Дженифър

) Лав Хюит вижда духовете на хора, които са били убити или загинали несправедливо и това не им позволява да преминат „от другата страна“. На края почти на всеки епизод има и драматичен момент, където живите роднини (обикновено най-близкия, не са на групи по 60 опечалени

) се сбогуват драматично - обичах те, не те мразех, съжалявам, че те накарах да се чувстваш така и т.н...
Като цяло всеки епизод е сам за себе си и са сходни, прегледайте първите четири и преценете дали ви харесва. Към края на сезона, поне според мен, духовете почнаха да стават по-агресивни (резки грозни физиономии на екрана с адски звук... типичните хорър похвати, въпреки, че сериала е далеч от такова определение).
Лично аз съм голям фен на сериала, но не е за всеки, на някои ще им се стори боза, на други - просто скучен. И да пробвате различни серии, а не точно първите четири - даже по-добре.
Линк в подписа ми.
Освен това в подписа ми ще намерите стари сериалчета, като Полтъргайст: Заветът, До Краен Предел (известни ви от бТВ), Туин Пийкс и пр. Първите два, без превод за съжаление.
Накрая - Alias - Наричана още.
Дженифър Гарднър (Elekta) - студентка, току що се сгодява (знаете я какъв е сладур с трапчинки), вербуват я от ЦРУ. Работи известно време за тях като агент, в последствие, се оказва, че работи за организация, имитираща ЦРУ и на практика работи за лошите. От там почват да се омешват много нещата, свързва се с истинското ЦРУ, работи като двоен агент за да разнищят „лошите“. След много перипетии и драми успяват. Има екшъни, драми, кютеци - Дженифър ги бие много лошо - лошите.

Има и драми и сълзливи моменти.
Страхотен сериал по мое мнение. Един от любимите ми. Напомня на едновремешната Никита с Пета Уилсън, но истински сериал - много по-дълъг и по-заплетен.
Само една забележка - Дженифър като реве на нищо не прилича. Трябва само да се усмихва за да й изпъкват трапчинките.

Сериала в момента свършва, остават пет серии до финала.
Скоро ще кача 1& 2 сезон на сървъра.
Линк - в подписа ми.