Форум

Data.BG Форуми: Как да бинд копче по този начин... - Data.BG Форуми

Прехвърляне към съдържание

Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Как да бинд копче по този начин... Когато има меню със странички

#1
Потребителят е неактивен   AdrianL 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 66
  • Регистриран: 23-March 16
  • Репутация: 12
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Искам да биндна копче когато при начален рунд има меню ( примерно за оръжия) и трябва да натиснеш 9 (за 2-ра страничка) и примерно след това 2, за да избереш въпросния item, но в менюто няма опция за повтаряне на последния item при начало на всеки рунд.
Та.. как мога да си биндна копче за да не си играя всеки път да натискам до 2-ра страничка и да избирам Item-a? мерси.
0

#2
Потребителят е неактивен   enhead 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 1207
  • Регистриран: 04-November 09
  • Репутация: 492
  • Пол:Мъж
В конзолето въвеждаш:

bind "едикойсибутон" ИмеНаИтема - без кавички

Примерно:

bind "L" ak47
0

#3
Потребителят е неактивен   tyger 

  • Data bg Зомбииии
  • Група: Потребители
  • Мнения: 11412
  • Регистриран: 30-April 05
  • Репутация: 3705
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Само за buy menu-то ли ти трябва или попринципа за менюта? Ако е за buy само - всеки итем си има име и направо биндваш "buy <item-name>"
Съсипаха я :D
0

#4
Потребителят е неактивен   AdrianL 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 66
  • Регистриран: 23-March 16
  • Репутация: 12
  • Пол:Мъж
  • Град:София
С оригиналното меню мога да го направя, ама говоря за ето такова меню

Публикувано изображение

Тука примерно искам да биндна копче да си взимам от 2-ра страничка 2-ри итем.

Мнението беше редактирано от AdrianL: 07.04.16 - 20:41

0

#5
Потребителят е неактивен   arcovk 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 498
  • Регистриран: 27-August 06
  • Репутация: 140
Това наистина е много тъпо, да няма опция да запазваш оръжието което си избрал, искаш да кажеш, че директно ти излиза това меню с оръжията?
Ако мишката ти е със софтуер, можеш да си направиш Macro, и с някое копче да ти натиска автоматично избора в менюто, иначе през конзолата с това меню мисля, че няма да стане!

Мнението беше редактирано от arcovk: 07.04.16 - 21:00

0

#6
Потребителят е неактивен   AdrianL 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 66
  • Регистриран: 23-March 16
  • Репутация: 12
  • Пол:Мъж
  • Град:София

Преглед на мнениеarcovk, на 07.04.16 - 20:50, каза:

След като умреш, ти излиза меню, натискаш да запомни избора на оръжията, и след това като умираш няма да ти излиза меню, а направо ще ти купува оръжието!



Точно това казах в първия си пост - на това меню не пита ( т.е. няма опция) да си запаметиш оръжието и да ти го купува автоматично всеки рунд. Именно за това искам аз да биндна копче.

Мнението беше редактирано от AdrianL: 07.04.16 - 20:55

0

#7
Потребителят е неактивен   tyger 

  • Data bg Зомбииии
  • Група: Потребители
  • Мнения: 11412
  • Регистриран: 30-April 05
  • Репутация: 3705
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Пробва ли да ги бинднеш едно след друго? Първо взимаш командата от цифрите и биндваш друго, което се едно натиска двете.

bind 1
bind 2

и ти изписва командата, която стои зад самите цифри. И след тва ги биндваш заедно, примерно:
bind n "първото;второто"

Иначе доколкото помня си имаше нещо от сорта на "menuitem 0,1..." ама не го намирам в гугъла.

Мнението беше редактирано от tyger: 07.04.16 - 20:57

Съсипаха я :D
0

#8
Потребителят е неактивен   arcovk 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 498
  • Регистриран: 27-August 06
  • Репутация: 140
Видях, че си писал, че няма такова меню, но го видях след това, редактирал съм го :chuckle:
0

#9
Потребителят е неактивен   tyger 

  • Data bg Зомбииии
  • Група: Потребители
  • Мнения: 11412
  • Регистриран: 30-April 05
  • Репутация: 3705
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Намерих го - menuselect и цифра.
bind n "menuselect 1; menuselect 2"
Съсипаха я :D
2

#10
Потребителят е неактивен   AdrianL 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 66
  • Регистриран: 23-March 16
  • Репутация: 12
  • Пол:Мъж
  • Град:София

Преглед на мнениеtyger, на 07.04.16 - 21:12, каза:

Намерих го - menuselect и цифра.
bind n "menuselect 1; menuselect 2"



Да.. по-този начин стана! благодаря! :)
0

Споделете тази тема чрез:


Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители


Data.BG e форум за дискусии. Data.BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.

Close  Member Login