Форум

Data.BG Форуми: Разлогване от форума? - Data.BG Форуми

Прехвърляне към съдържание

  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Разлогване от форума?

#1
Потребителят е неактивен   nakibest 

  • Mr. Company PC Guy
  • Група: Потребители
  • Мнения: 20642
  • Регистриран: 26-December 02
  • Репутация: 2442
  • Пол:Мъж
  • Град:Ботевград
  • Интереси:tennis, VB, C++ Builder, Win32 API
Днес/вече вчера бях разлогнат от Firefox и Chrome на компа (с ОС 10ка), както и от таблета ми (Firefox for Android).
Някаква идея защо това се случва, плс? От месеци не съм имал такива разлогвания. Приблизително и на око, да кажем 6-7 месеца поне.
Публикувано изображениеПубликувано изображение
Публикувано изображениеПубликувано изображение
0

#2
Потребителят е неактивен   enterpassword 

  • Преглед на блога
  • Група: Потребители
  • Мнения: 1720
  • Регистриран: 08-August 07
  • Репутация: 356
  • Пол:Мъж
А на мен от повече от няколко дни ми е така... на Opera, а май и на Yandex -а, но той е о**ан с реклами ... :D

Повярввай - няма скоро да го оправят, ако изобщо... новите собственици ? И пак повярвай - единственото решение за момента, а и най-доброто е ползването на нещо от сорта на LastPass - той поне запомня всичко и те и логва автоматично, не само тук в дата-та... а и на много места, дискутирали сме го, но предполагам че не си параноик за регистрацията ти тук в дата-та, дори и да "Hack-нат" LastPass- то най-вероятно няма да са българи, та няма какво да спечелят ако си въвел единстено данните си за форума/сайта data.bg :) Пък и да са...

П.С -- ОПА! За протокола: И аз съм с 10ка !!! Build ver/компилация 10586.545 / Ver. 1511. :emote_drinks: ( В момента ми е пълна батерията на лаптопа, но не помня при разлогванията дали е била включена в захранването или е била на някакви съмнителни проценти :lol2: )

Мнението беше редактирано от enterpassword: 09.01.17 - 16:51

http://Time.is ... ;) Is YOUR time correct > ? ;-}
1

#3
Потребителят е неактивен   tyger 

  • Data bg Зомбииии
  • Група: Потребители
  • Мнения: 11410
  • Регистриран: 30-April 05
  • Репутация: 3705
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Аз от телефона с Chrome не ме логва изобщо, квото и да правя. От PC нямам проблем.
Съсипаха я :D
0

#4
Потребителят е неактивен   nakibest 

  • Mr. Company PC Guy
  • Група: Потребители
  • Мнения: 20642
  • Регистриран: 26-December 02
  • Репутация: 2442
  • Пол:Мъж
  • Град:Ботевград
  • Интереси:tennis, VB, C++ Builder, Win32 API

tyger, на 27.12.16 - 15:28, каза:

Аз от телефона с Chrome не ме логва изобщо, квото и да правя. От PC нямам проблем.

Пробвай така - обикновено на компа бачка при същия проблем -
Влизаш в главния сайт - (НЕ форума) -- www.data.bg
Най-горе имаш меню, ако трябва пускаш браузъра на телефона в десктоп режим! -- и избираш Изход най-горе, вдясно.
Това те разлогва от главния сайт. Без да се логваш в него пак, отиваш към форумите:
http://forums.data.bg/
и се логваш. Сега би трябвало да останеш успешно логнат във форумите. Кажи дали бачка, плс!

Мерси и на 2мата за потвърждението на проблема. Да разбирам ли, че всички други, четящи това нямат проблема? Ако имат, моля казвайте, не се свенете. ;)
Публикувано изображениеПубликувано изображение
Публикувано изображениеПубликувано изображение
1

#5
Потребителят е неактивен   tyger 

  • Data bg Зомбииии
  • Група: Потребители
  • Мнения: 11410
  • Регистриран: 30-April 05
  • Репутация: 3705
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Мда, така стана и съм логнат на двете, както на PC. Последният път като пробвах натисках Вход и нищо не ставаше.
Съсипаха я :D
0

#6
Потребителят е неактивен   szBg 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 1421
  • Регистриран: 11-December 09
  • Репутация: 635
  • Пол:Мъж
Това са някакви частни ваши проблеми, при мен няма такива(Win7)
1

#7
Потребителят е неактивен   enterpassword 

  • Преглед на блога
  • Група: Потребители
  • Мнения: 1720
  • Регистриран: 08-August 07
  • Репутация: 356
  • Пол:Мъж
ВИНДОВС ДЕСЕТ Е ИЛЬОМЕНАТ- ПО-ТВАРДЕНО ! :excl: :lol2: (СЛОЧАЕНОС?!?!!? ДААМА НЕ !!1!1! :) )
http://Time.is ... ;) Is YOUR time correct > ? ;-}
0

#8
Потребителят е неактивен   ivottoshev 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 2624
  • Регистриран: 27-January 07
  • Репутация: 1280
  • Пол:Мъж
  • Град:НА МАСАТА (или под нея)
  • Интереси:ДАРТС
При мен това разлогване се получава винаги след като влезна през телефона. После на компа к'вито и гимнастики да правя, през няколко часа пак съм разлогнат. Последния път проблема се реши след като изтрих бисквитките от сайта през телефона ма най-вероятно е била някаква случайност.
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа
0

#9
Потребителят е неактивен   rebelheartous 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 24031
  • Регистриран: 13-December 02
  • Репутация: 2313
  • Пол:Мъж
  • Град:София

szBg, на 27.12.16 - 18:02, каза:

Това са някакви частни ваши проблеми, при мен няма такива(Win7)


Сериозно си се объркал. Имат го много хора този проблем, вкл. и аз съм го имал преди.
'call me miscreation, I'm a walking celebration'

Преглед на мнениеshatich, на 06.05.18 - 12:20, каза:

Абе да обобщим:

3. Страдайте! :emote_drinks:
0

#10
Потребителят е неактивен   nakibest 

  • Mr. Company PC Guy
  • Група: Потребители
  • Мнения: 20642
  • Регистриран: 26-December 02
  • Репутация: 2442
  • Пол:Мъж
  • Град:Ботевград
  • Интереси:tennis, VB, C++ Builder, Win32 API
Всяка сутрин, като седна на компа - както и следобед/вечер като/ако ида при нашите на другия комп! - ме дава разлогнат и трябва да се логвам наново.
Ако ползвам форума и от мобилно устройство, то тогава най-често на компа даже няколко пъти на ден се налага да се логвам.
Преди не беше така, форумът беше ДЖилезен поне 7-8 месеца, поне при мен.

Некви идеЙ!? Дали въобще има някой, който знае за и работи по този проблем, плс? :unsure:
Публикувано изображениеПубликувано изображение
Публикувано изображениеПубликувано изображение
0

#11
Потребителят е неактивен   szBg 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 1421
  • Регистриран: 11-December 09
  • Репутация: 635
  • Пол:Мъж

rebelheartous, на 28.12.16 - 20:16, каза:

Сериозно си се объркал. Имат го много хора този проблем, вкл. и аз съм го имал преди.

При теб и други го има, но при мен и повечето го няма, т.е. е частен проблем, провокиран от конкретната ОС, вкл. и инсталираните програми , определяща се от ЗКУ.

Цитат

вкл. и аз съм го имал преди.

това предполага, че в момента нямаш проблеми, което е още едно доказателство.

Мнението беше редактирано от szBg: 31.12.16 - 15:15

0

#12
Потребителят е неактивен   nakibest 

  • Mr. Company PC Guy
  • Група: Потребители
  • Мнения: 20642
  • Регистриран: 26-December 02
  • Репутация: 2442
  • Пол:Мъж
  • Град:Ботевград
  • Интереси:tennis, VB, C++ Builder, Win32 API
szBG, това не е вярно. Нищо не съм сменял в последните 10ина месеца - 2 компа, iPod touch (мобилен Safari browser), таблет с Android и Хром и Firefox.
Преди не ме разлогваше, сега го прави, следователно има проблем.
А го е имало и преди, но поне при мен - преди поне година. Демек много време нямаше тоз проблем, сега го има пак.
Публикувано изображениеПубликувано изображение
Публикувано изображениеПубликувано изображение
0

#13
Потребителят е неактивен   Pacetoo 

  • Madridist
  • Група: Глобални
  • Мнения: 46766
  • Регистриран: 27-July 06
  • Репутация: 5373
  • Пол:Мъж
  • Град:Los Angeles, California
Е ти влизаш от 1000 места и искаш да стоиш във всичките логнат. :)
Все някога кешовете ще се омажат и ще започне да става проблем.

Аз имах подобен проблем преди месец някъде като в порядъка на 2-3 дни всеки път бях разлогван и всеки път чистех кешовете и дори бисквитките и накрая се оправи. Преди този проблем пък вече не помня от колко време не се бях разлогвал т.е. доста време е било.

Някой път става проблем и при актуализацията на новите версии на браузерите. И не си спомням дали този проблем при мен не се дължеше именно на нещо такова и докато се нагодят нещата ми създаваше проблем 2-3 дни.

Мнението беше редактирано от Pacetoo: 31.12.16 - 20:43

Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
0

#14
Потребителят е неактивен   nakibest 

  • Mr. Company PC Guy
  • Група: Потребители
  • Мнения: 20642
  • Регистриран: 26-December 02
  • Репутация: 2442
  • Пол:Мъж
  • Град:Ботевград
  • Интереси:tennis, VB, C++ Builder, Win32 API

Pacetoo, на 31.12.16 - 20:41, каза:

Е ти влизаш от 1000 места и искаш да стоиш във всичките логнат. :)
Все някога кешовете ще се омажат и ще започне да става проблем.

Ами щом 10 месеца можеше, явно може. Не са 1000 места, 2-3 компа и 2-3 мобилни устройства, предполагам, че има форумци и с по 10ина. :)
Кукитата са, според мен, не е до кеш - поне това беше предният път. Ако искате, както преди ще направим една TeamViewer връзка, и ще се установи проблемът, че да може да го оправите, ако не се оправите сами.
Но явно след 1-2ри януари 2017 това де. :)

Мнението беше редактирано от nakibest: 31.12.16 - 21:30

Публикувано изображениеПубликувано изображение
Публикувано изображениеПубликувано изображение
0

#15
Потребителят е неактивен   nakibest 

  • Mr. Company PC Guy
  • Група: Потребители
  • Мнения: 20642
  • Регистриран: 26-December 02
  • Репутация: 2442
  • Пол:Мъж
  • Град:Ботевград
  • Интереси:tennis, VB, C++ Builder, Win32 API
Някаква надежда да се оправи това?
Ще пробвам да чистя кукиТЕ, ама от много дни насам, всеки мой ден почва с това -->

Публикувано изображение

При вас как е, момци/моми четящи това?? :unsure:
Публикувано изображениеПубликувано изображение
Публикувано изображениеПубликувано изображение
0

#16
Потребителят е неактивен   enterpassword 

  • Преглед на блога
  • Група: Потребители
  • Мнения: 1720
  • Регистриран: 08-August 07
  • Репутация: 356
  • Пол:Мъж
Opera последна версия, AdBlock Plus... И няма проблеми ;) ( Windows 10 )
И това бялото също може да се махне с "Блокирай елемента" от Ad-блокера, ако е проблем. :)
http://Time.is ... ;) Is YOUR time correct > ? ;-}
0

#17
Потребителят е неактивен   nakibest 

  • Mr. Company PC Guy
  • Група: Потребители
  • Мнения: 20642
  • Регистриран: 26-December 02
  • Репутация: 2442
  • Пол:Мъж
  • Град:Ботевград
  • Интереси:tennis, VB, C++ Builder, Win32 API

enterpassword, на 08.01.17 - 14:15, каза:

Opera последна версия, AdBlock Plus... И няма проблеми ;) ( Windows 10 )
И това бялото също може да се махне с "Блокирай елемента" от Ad-блокера, ако е проблем. :)

1) Разкарай го тоз боклук. AdBlock Plus не е актуален от поне година, две, че даже и повече.
Многократно е писано във форума за това. Ползвай uBlock Origin, или вградения адблокер на Операта.
(ако имаш некви определени причини да искаш старото, какви са? Има некои функции в AdBlock, дето група съветски учени ги ползват, а ги няма в uBlock, ама ти едва ли си от тях.)

2) Ъъъ, бялото ми си се маха, следа като се логна във форума, мда.
Публикувано изображениеПубликувано изображение
Публикувано изображениеПубликувано изображение
0

#18
Потребителят е неактивен   pgm 

  • Група: Глобални
  • Мнения: 10153
  • Регистриран: 29-December 03
  • Репутация: 1035

nakibest, на 08.01.17 - 23:40, каза:

1) Разкарай го тоз боклук.

Кой си ти и като какъв се вживяваш в случая :mad:
0

#19
Потребителят е неактивен   HardrockMan 

  • God Gave Rock 'N Roll
  • Група: Глобални
  • Мнения: 25242
  • Регистриран: 26-December 05
  • Репутация: 5761
  • Пол:Мъж
  • Интереси:Всякакви
Аз съм от 3 у-ва настолен, лаптоп и смартфон постоянно логнат и нямам никакъв проблем. Явно е индивидуален проблема предполагам особенно, ако се ползват оптимизиращи/чистещи програми.
0

#20
Потребителят е неактивен   radoykuzmanov 

  • Преглед на блога
  • Група: Потребители
  • Мнения: 1576
  • Регистриран: 27-February 03
  • Репутация: 104
  • Пол:Мъж
Забравихме да питаме NAKI колко ядрен му е професора?
1. Нямам Facebook 2. Не Гледам Телевизия
0

Споделете тази тема чрез:


  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители


Data.BG e форум за дискусии. Data.BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.

Close  Member Login