Форум

Data.BG Форуми: Тема за дребни въпроси - Data.BG Форуми

Прехвърляне към съдържание

  • (72 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Тема за дребни въпроси Въпроси, които не заслужават собствена тема

#1401
Потребителят е неактивен   kaspy 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 3477
  • Регистриран: 17-November 03
  • Репутация: 3730
  • Пол:Мъж
  • Град:София

Преглед на мнениеshahitz, на 19.05.19 - 09:14, каза:

тва не са скан програми.

А ти кво искаш от scan програма?
Между другото и безплатния Acrobat Reader също сканира и записва в PDF с потребителски настройки, компресии и параметри. Толкова е елементарно, че няма накъде повече.

https://www.youtube....h?v=xV1MFkBJFbQ

Мнението беше редактирано от kaspy: 19.05.19 - 12:26

0

#1402
Потребителят е неактивен   shahitz 

  • Скаузър
  • Група: Потребители
  • Мнения: 30755
  • Регистриран: 19-November 06
  • Репутация: 2477
  • Пол:Мъж
  • Град:Compton
  • Интереси:Предимно асоциални
Моя Акробат няма такъв бутон :sadsad:
men's brain: work, video game, cars, building an empire, fixing some stuff.

women's brain: cocks.
0

#1403
Потребителят е неактивен   kaspy 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 3477
  • Регистриран: 17-November 03
  • Репутация: 3730
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Да, няма такъв бутон, трябва да е PRO, както писах в по-предния пост.
С безплатния вариант всъщност няма да стане. Моя грешка.
0

#1404
Потребителят е неактивен   leko 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 3269
  • Регистриран: 06-July 04
  • Репутация: 783
Някой отваря ли този сайт:

www.laufen.com

Поради някаква причина успявам да го достъпя само през Хром за андроид от телефона...

Мнението беше редактирано от leko: 20.05.19 - 14:00

Само в мрака има светлина,
Само в тишината - слово.

0

#1405
Потребителят е неактивен   enterpassword 

  • Преглед на блога
  • Група: Потребители
  • Мнения: 1724
  • Регистриран: 08-August 07
  • Репутация: 358
  • Пол:Мъж
Сайта го отварям.

Включил ли си Lite Mode в Chrome на тела или както е там на БГ че моята плочка е на EN ... :)
То преди беше "Data saver"/ "Пестене на данни", но ако си с последната версия е... на български май пак си е "Икономия на данни" : https://support.goog...3DAndroid&hl=bg
... всъщност - не, "Олекотен режим" е - проверих. :8)

Грешка каква ти дава ?

Може през Windscribe да го отвориш например.
http://Time.is ... ;) Is YOUR time correct > ? ;-}
1

#1406
Потребителят е неактивен   nakibest 

  • Mr. Company PC Guy
  • Група: Потребители
  • Мнения: 20705
  • Регистриран: 26-December 02
  • Репутация: 2459
  • Пол:Мъж
  • Град:Ботевград
  • Интереси:tennis, VB, C++ Builder, Win32 API
Не работи, дава ми това:
HTTP Status 500 – Internal Server ErrorType Exception ReportMessage Request processing failed; nested exception is java.lang.NullPointerExceptionDescription The server encountered an unexpected condition that prevented it from fulfilling the request.Exceptionorg.springframework.web.util.NestedServletException: Request processing failed; nested exception is java.lang.NullPointerException org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.processRequest(FrameworkServlet. java:981) org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.doGet(FrameworkServlet. java:860) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:635) org.springframework.web.servlet.FrameworkServlet.service(FrameworkServlet. java:845) javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:742) org.tuckey.web.filters.urlrewrite.UrlRewriteFilter.doFilter(UrlRewriteFilter. java:404) org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilter(WsFilter. java:52)Root Causejava.lang.NullPointerExceptionNote The full stack trace of the root cause is available in the server logs.Apache Tomcat/8.5.30


EDIT: Хмм, през https://netrenderer.com/index.php с настройка MS IE11 работи, в смисъл нещо показва. То е само рендер, няма как да се навигира из сайта, но дава това:
https://s.mail.ru/7bjd/8vBfuEbJD

Мнението беше редактирано от nakibest: 20.05.19 - 17:33

Публикувано изображениеПубликувано изображение
Публикувано изображениеПубликувано изображение
1

#1407
Потребителят е неактивен   leko 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 3269
  • Регистриран: 06-July 04
  • Репутация: 783
Оправиха го хахавелниците най-накрая! Повече от две седмици се влачи тази мизерия... Както и да е, мерси за отзивите!

Мнението беше редактирано от leko: 20.05.19 - 17:47

Само в мрака има светлина,
Само в тишината - слово.

0

#1408
Потребителят е неактивен   unfragable 

  • Bo0om Headshot!!!
  • Група: Потребители
  • Мнения: 13294
  • Регистриран: 02-October 05
  • Репутация: 2249
  • Пол:Мъж
  • Град:Пловдив
В Outlook 2013 имам голям списък с Blocked senders, но продължавам да получавам мейли от тях. Как да ги блокирам?
0

#1409
Потребителят е неактивен   kaspy 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 3477
  • Регистриран: 17-November 03
  • Репутация: 3730
  • Пол:Мъж
  • Град:София
За спам ли става въпрос или за определени реални потребители?
0

#1410
Потребителят е неактивен   unfragable 

  • Bo0om Headshot!!!
  • Група: Потребители
  • Мнения: 13294
  • Регистриран: 02-October 05
  • Репутация: 2249
  • Пол:Мъж
  • Град:Пловдив
За спам
0

#1411
Потребителят е неактивен   kaspy 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 3477
  • Регистриран: 17-November 03
  • Репутация: 3730
  • Пол:Мъж
  • Град:София
За спама трудна работа, ползват се адреси, които визуално изглеждат същите, но са с по някой и друг котролен символ, така че както и да ги блокираш, идват все повече и повече и изглеждат по същия начин, но не са същите. Можеш да ползваш евентуално някоя филтърна програма, но не са панацея.
0

#1412
Потребителят е неактивен   unfragable 

  • Bo0om Headshot!!!
  • Група: Потребители
  • Мнения: 13294
  • Регистриран: 02-October 05
  • Репутация: 2249
  • Пол:Мъж
  • Град:Пловдив
Примерно, в списъка имам @hd-cameras.com и продължавам да получавам мейли от tracy@hd-cameras.com. Пробвах да добавя и tracy@hd-cameras.com и пак получавам мейли от този адрес. Адреса е реален.
0

#1413
Потребителят е неактивен   kaspy 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 3477
  • Регистриран: 17-November 03
  • Репутация: 3730
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Опитай да блокираш целия домейн (сайт): https://www.technipa...ook-block-email

Можеш да пробваш и някоя филтърна програма.
Там е работата, че адреса не е същия, само изглежда по същия начин, нали това ти казвам. Това е стара практика. Ползва се програма, която генерира постоянно различни адреси с основа tracy@hd-cameras.

Имаш и други варианти: сетваш junkmail филтъра на exclusive. Така ще получаваш мейли само от твоя контакт-лист и доверени лица. Ясно какво е неприятното в този случай. Ще трябва ръчно да вадиш писма, които реално не са спам.

Създаваш Rule с което пращаш директно в кофата всички писма, съдържащи hd-cameras. Това при мен преди вършеше доста работа, макар и не на 100%, но беше отдавна, от много време не съм ползвал outlook.

Ето и как елементарно ти избягват блока и долу-горе какво трябва да направиш:
https://askleo.com/w...l_senders_work/
https://support.offi...c8-370385215da1

Мнението беше редактирано от kaspy: 30.06.19 - 13:17

1

#1414
Потребителят е неактивен   petarcheto 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 793
  • Регистриран: 18-December 06
  • Репутация: 27
  • Пол:Мъж
  • Интереси:motori , girls
Скоро правих сканирания с sfc /scannow и после пуснах tweaking.com_windows_repair_aio_setup 4.5.2 понеже не можеше да поправи sfc-то някакви логове. Сега при десен бутон на папките се появява нов потребител без никакви права - CREATOR OWNER и не ми дава да запаметявам файлове в някоя папка ( в случая в C:\ папка на игра ). Публикувано изображение Искам този празен откъм права потребител да изчезне, но не ми разрешава, понеже имало нещо родителско...не го разбирам. Публикувано изображение
0

#1415
Потребителят е неактивен   emilkap 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 2225
  • Регистриран: 08-September 05
  • Репутация: 279
  • Пол:Мъж
  • Град:София

Преглед на мнениеpetarcheto, на 10.07.19 - 09:15, каза:

Скоро правих сканирания с sfc /scannow и после пуснах tweaking.com_windows_repair_aio_setup 4.5.2 понеже не можеше да поправи sfc-то някакви логове. Сега при десен бутон на папките се появява нов потребител без никакви права - CREATOR OWNER и не ми дава да запаметявам файлове в някоя папка ( в случая в C:\ папка на игра ). Публикувано изображение Искам този празен откъм права потребител да изчезне, но не ми разрешава, понеже имало нещо родителско...не го разбирам. Публикувано изображение

пробвай това https://winaero.com/...ons-windows-10/
0

#1416
Потребителят е неактивен   petarcheto 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 793
  • Регистриран: 18-December 06
  • Репутация: 27
  • Пол:Мъж
  • Интереси:motori , girls
Това малко програмче от 12 стъпка https://windowsrepor...-this-location/ ми помогна. Сега свалям, както беше и преди.
1

#1417
Потребителят е неактивен   HardrockMan 

  • God Gave Rock 'N Roll
  • Група: Глобални
  • Мнения: 25421
  • Регистриран: 26-December 05
  • Репутация: 5798
  • Пол:Мъж
  • Интереси:Всякакви
Пичове купих си 32гб флашка, че старата се счупи, и първоначално на бозата (10) нямаше проблеми и качваше големи файлова. В един момент бозата реши, че не може да качи 5гб и реших да я форматирам. Та на fat или ntfs да го направя?
0

#1418
Потребителят е неактивен   kaspy 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 3477
  • Регистриран: 17-November 03
  • Репутация: 3730
  • Пол:Мъж
  • Град:София
Aко ще продължаваш да качваш големи файлове - NTFS или exFAT.
Аз лично предпочитам NTFS. FAT32 е с лимит на големината на файловете до 4GB. exFAT нещо не го долюбвам.
1

#1419
Потребителят е неактивен   HardrockMan 

  • God Gave Rock 'N Roll
  • Група: Глобални
  • Мнения: 25421
  • Регистриран: 26-December 05
  • Репутация: 5798
  • Пол:Мъж
  • Интереси:Всякакви
Да, искам да мога да качвам по големи от 5гб файлове, значи NTFS. Мерси!
2

#1420
Потребителят е неактивен   shahitz 

  • Скаузър
  • Група: Потребители
  • Мнения: 30755
  • Регистриран: 19-November 06
  • Репутация: 2477
  • Пол:Мъж
  • Град:Compton
  • Интереси:Предимно асоциални
имах office 2010. вчера сложих word i excel 2016 и сякаш "набиха" 2010. всичко те отварят. в control panel си стои офис 2010. в С не мога го намеря да го стартирам. с уърд се оправих, защото често се ползва и в старт менюто го имаше. почна да инсталира нещо вместо веднага да зареди, стигна до error, roll back, всичко свърши, но в момента си отварям файловете с него и си пиша в тях.

искам ексел 2010 също да мога да отварям. не ми пречи и 2016 да си имам и 2010. не би трябвало и на компа да му пречи мисля.
men's brain: work, video game, cars, building an empire, fixing some stuff.

women's brain: cocks.
0

Споделете тази тема чрез:


  • (72 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители


Data.BG e форум за дискусии. Data.BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.

Close  Member Login