Дубликат на ключ - търся ключар
Публикувано: 06.07.11 - 15:17

Преди около 2 години ми откраднаха чантичка с документи и единия ключ от колата. Преди месец се наканих най-накрая да си направя дубликат. Колата е Мазда Премаси, с имобилайзер и съответно се оказа че дубликат мога да поръчам само в представителството. Поръчах, преди около два часа го и взех и тука възникна не малкия проблем - трябва да отида на автоключар, да го нареже (баси, толкова ли щеше да им е трудно да я предложат тази услуга) и след това да се върна при тях за да го обучат (имам насрочен час за понеделник). До тук ходих при 5 различни ключаря (включително и в Бриколаж - там ми казах, че нарязване на автоключове не правят) - всички ми отказаха. Заготовката била скъпа (тя наистина е), можело да не стане и т.н. Откровено се видях в чудо. Та, бихте ли ми препоръчали къде да отида - търся автоключар, който да се съгласи да го нареже и да не е пълен дръвник. Много ще съм ви благодарен за всякакви предложения. За София иде реч.
Initiative Q - ако искате покана
Публикувано: 06.07.11 - 15:46

Memento vivere. Memento mori.
По-добре провален опит, отколкото пропуснат шанс...
Публикувано: 07.07.11 - 19:48

Мнението беше редактирано от freeqwerty: 07.07.11 - 19:48
Публикувано: 08.07.11 - 12:04

ателие

Публикувано: 30.11.11 - 14:16

Мнението беше редактирано от BoroBG: 30.11.11 - 14:16
Публикувано: 30.11.11 - 15:48

darkbutterfly, на 03.03.12 - 17:42, каза:
Всяко второ лапе достатъчно голямо да разбира кво е тва футбол вече е фен на тях,ставате досадни вече :Д
И Ливърпул може сега да са зле,ама някога Манчестър са им дишали праха :D
Умница!

ksd, на 24.07.10 - 22:39, каза:
Публикувано: 01.12.11 - 10:23

arhistefka, на 06.07.11 - 15:46, каза:
+1 там съм правил, верно не толкова сложни, но си свършиха перфектно работата....на самата спирка на рейсовете е + - 5 м.
Безкофеиново кафе и безалкохолна бира водят до надуваема приятелка.
В алкохола има женски хормони...като пийна почвам да говоря глупости и не мога да шофирам.
По-добре да видиш в Google Maps къде си пиянствал, отколкото в Youtube как!
Много искам да съм змия...хем върви, хем лежи.
Публикувано: 11.02.19 - 18:05

Споделете тази тема чрез:
1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители
Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.