Здравейте,
някой ползва ли натурална козметика, защото тази тема доста ме вълнува.
Мерси предварително!
Страница 1 от 1
Натурална козметика
Публикувано: 23.05.12 - 16:36

Здравейте aradiaf, така поставен въпроса звучи твърде общо.
Според мен, ако уточните за какво става въпрос, примерно:
За Мазна кожа, за Суха кожа, за Бръчки, за Разширени пори на лицето, за Лишеи по кожата, за Лунички, за Пигментни петна, за Струпеи по кожата, Обриви и т.н.т.
Натуралната козметика, или бабините рецепти, дават различни смеси в зависимост от това какво Ви е необходимо.
Сама разбирате, че обща рецепта просто не може и да има, защото във всички случаи, за всичко изброено по-горе, причината не е обща, за да се появи дадения недостатък на кожата.
Така че уточнете, какво Ви трябва!
Всяко нещо си има цена, за да го постигнем, трябва да я платим!
Публикувано: 23.04.14 - 17:10

aradiaf, на 21.05.12 - 23:03, каза:
Здравейте,
Мерси предварително!
Мерси предварително!
Има много марки -български като Рефан, Биофреш и т.н-., които се водят натурална козметика, но наскоро в една статия, ето я: http://www.investor....systava,121261/ авторката твърди, че " първите стандарти за производството на биокозметика са разработени в Германия, но за съжаление в България няма сертифициращ орган, който да издава удостоверение за биологично производство на крайните козметични продукти и често се злоупотребява с лейбъла „био“.
Публикувано: 24.09.17 - 01:17

Milen27, на 23.09.17 - 11:20, каза:
И аз ти препоръчвам да ползваш БИО козметика.Може да е по-скъпа но си заслужава
Обещания и реалност:

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Zemonti
Zemonti
Публикувано: 27.04.20 - 11:57

mihaela67, на 23.04.14 - 17:10, каза:
Има много марки -български като Рефан, Биофреш и т.н-., които се водят натурална козметика, но наскоро в една статия, ето я: https://makeup.bg/ авторката твърди, че " първите стандарти за производството на биокозметика са разработени в Германия, но за съжаление в България няма сертифициращ орган, който да издава удостоверение за биологично производство на крайните козметични продукти и често се злоупотребява с лейбъла „био“.
Доколкото чух, сега ситуацията със сертифицирането частично се решава и до края на годината българското правителство планира да въведе стандарти за сертифициране на натурална козметика.
Мнението беше редактирано от tanchyk: 27.04.20 - 11:58
Публикувано: 09.08.20 - 17:15

аз си купувам почти всякаква козметика и не само от zoya - крем за лице, почистващи препарати, прах за пране и др. Имат голямо разнообразие от марки и цените са доста приемливи.
Публикувано: 09.10.20 - 21:31

Аз използвам само и единствено натурални дезодоранти и съм доволен. Няма петна по дрехите, няма алкохол, няма вредни вещества.. е да може би не са чак толкова трайни, но пък си мисля, че си заслужават.
Споделете тази тема чрез:
Страница 1 от 1
1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители
Data.BG e форум за дискусии. Data.BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.
Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.
Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.