Топене на мазнините само по корема ?
Публикувано: 04.06.17 - 21:37

Абе то и Oxyelit-а работеше добре....докато не ''откриха'' че има амгети в него и ги махнаха.

Публикувано: 10.06.17 - 12:13

zemonti, на 31.05.17 - 12:04, каза:
И какво им е на содата и леката бира (без мезе).
Каква научна причина ти пречи да глътваш по няколко глътки вода докато си на пътеката (без да се наливаш)?
Каква научна причина ти пречи да глътваш по няколко глътки вода докато си на пътеката (без да се наливаш)?
Бат Земонти по принцип когато спазваш диета е забранено да пиеш всякакво газирано . Дори и без диета е забранено да се пие .
За водата както съм казал няколко глътки не са излишни , но само когато ти се допие , а не да се наливаш . Говоря за пътека поне така са ми казва ли и съм го правил
Публикувано: 17.06.17 - 20:36

За съжаление няма как да се стопят мазнините само по корема. Когато тялото отслабва, то се стопява цялостно - лице, ръце, крака и може би на последно място мазнините. Там се намират мастните депа, които задържат мазнината до последно. Коремните мазнини няма да стопиш с коремни преси, а с кардио тренировка и режим на хранене. С коремните преси заздравяваш мускулатурата под мазнините, но не ги топиш. Тичай, братко, тичай!
Публикувано: 18.06.17 - 11:57

standi, на 17.06.17 - 20:36, каза:
За съжаление няма как да се стопят мазнините само по корема. Когато тялото отслабва, то се стопява цялостно - лице, ръце, крака и може би на последно място мазнините. Там се намират мастните депа, които задържат мазнината до последно. Коремните мазнини няма да стопиш с коремни преси, а с кардио тренировка и режим на хранене. С коремните преси заздравяваш мускулатурата под мазнините, но не ги топиш. Тичай, братко, тичай!
това е истината, но друга много важна роля играят годините. Ако си минал 25 26гд свалянето става по трудно, докато ако си на 17 18години по лесно се топи с тренировки
Публикувано: 18.06.17 - 12:38

peziveng, на 10.06.17 - 12:13, каза:
Бат Земонти по принцип когато спазваш диета е забранено да пиеш всякакво газирано . Дори и без диета е забранено да се пие .
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Zemonti
Zemonti
Публикувано: 18.06.17 - 12:44

peziveng, на 30.05.17 - 22:30, каза:
Най важното е почти никаква вода по време на пътека , т.е ако си жаден една глътка колкото да ти се намокри устата .
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Zemonti
Zemonti
Публикувано: 06.07.17 - 20:54

Тъй като след зимата бях наддала някое друго килце главно в областта на корема, трябваше да се постегна за лятото. За целта си взех от https://healthstore.bg/ л-карнитин и отделно всеки ден правех по 200 коремни преси. Беше много изморително, но успях да вляза във форма за кратко време.
Публикувано: 28.07.17 - 17:54

И аз да се изкажа скромно.
Не съм първа младост.
Някъде към 2004 г. станах 84 кг./170 см. Тези 84 ми тежаха МНОГО ТОГАВА.
Фитнес 2 месеца, кръгови тренировки и се получих 5 кила надолу.
После поставих рекорда - 96 кг. Може и да съм го подобрил някога, но няма как да разбера.
Да кажем, около 5 години назад бях 92-4, не помня точно.
За малко по-малко от 4 месеца свалих поне 15кг., да не кажа 20. Жалко,че не се изтеглих. Но имам база за сравнение и не бъркам.
И тук е най-интересното....
Там, където бях, бях спокоен, наистина спокоен психически. Спях, като къпан, като 10 годишно дете без проблеми.
Не съм се озорвал от работа - напротив, може би не съм работил месец от периода. Не съм и преяждал де.
Сега( от няколко години) правя опити без резултат. Тази зима, след 2 месеца фитнес, от 86кг станах 90. Като гледах тренировката да минава като кардио - по 15 до 25 повторения. За капак бягах по 25-30 мин. на 8.5/9.0 скорост на пътеката.
То не бяха стълби на паметника, каране на колело около час. Няма и няма сваляне. Напротив-умния катар казва, че дори мазнините са се увеличили, а мускулната маса е спаднала.
Стрес=лош сън=объркани хормони, кортизоли, допамини, серотонини и т.н.
Иначе, по-назад в темата/и не само тук де/ дето се твърди, че с коремни преси не се отслабвало..айде де..
Само за протокола - да кажем, че 2002 съм бил 80кг. Като се метнах с коремни преси и лицеви опори/почти всеки ден/ + една дръглива щанга 20 кила, която вдигах във всички възможни посоки. Коремните бях ги докарал до 200+150 с 10-15 секунди почивка. И после спирах, понеже ставаше изнервящо еднообразното клатене. Даже не се и потях/или съвсем леко/. И на корема тлъстината беше , колкото сега на предмишницата ми.
А сега..съм пак свинята майка 93 кила с индекс 30 BMI.
Не съм първа младост.
Някъде към 2004 г. станах 84 кг./170 см. Тези 84 ми тежаха МНОГО ТОГАВА.
Фитнес 2 месеца, кръгови тренировки и се получих 5 кила надолу.
После поставих рекорда - 96 кг. Може и да съм го подобрил някога, но няма как да разбера.
Да кажем, около 5 години назад бях 92-4, не помня точно.
За малко по-малко от 4 месеца свалих поне 15кг., да не кажа 20. Жалко,че не се изтеглих. Но имам база за сравнение и не бъркам.
И тук е най-интересното....
Там, където бях, бях спокоен, наистина спокоен психически. Спях, като къпан, като 10 годишно дете без проблеми.
Не съм се озорвал от работа - напротив, може би не съм работил месец от периода. Не съм и преяждал де.
Сега( от няколко години) правя опити без резултат. Тази зима, след 2 месеца фитнес, от 86кг станах 90. Като гледах тренировката да минава като кардио - по 15 до 25 повторения. За капак бягах по 25-30 мин. на 8.5/9.0 скорост на пътеката.
То не бяха стълби на паметника, каране на колело около час. Няма и няма сваляне. Напротив-умния катар казва, че дори мазнините са се увеличили, а мускулната маса е спаднала.
Стрес=лош сън=объркани хормони, кортизоли, допамини, серотонини и т.н.
Иначе, по-назад в темата/и не само тук де/ дето се твърди, че с коремни преси не се отслабвало..айде де..
Само за протокола - да кажем, че 2002 съм бил 80кг. Като се метнах с коремни преси и лицеви опори/почти всеки ден/ + една дръглива щанга 20 кила, която вдигах във всички възможни посоки. Коремните бях ги докарал до 200+150 с 10-15 секунди почивка. И после спирах, понеже ставаше изнервящо еднообразното клатене. Даже не се и потях/или съвсем леко/. И на корема тлъстината беше , колкото сега на предмишницата ми.
А сега..съм пак свинята майка 93 кила с индекс 30 BMI.
Публикувано: 25.08.17 - 20:47

тъкмо щях да пускам тема и видях тази.
и аз имам същия проблем - с коремче
190см съм,не съм се теглил скоро но съм над 100кг.
искам друго да питам:за хляба.на работа,колегата си хапва всеки ден я саламче,я луканчица но никога със хляб.питах го един ден,и каза че хляба издува(пълнее се)
АКО намаля приема на хляб ще има ли някакъв ефект?
щото аз на едно ядене ям по 4 филии,от нарязаните.
и аз имам същия проблем - с коремче
190см съм,не съм се теглил скоро но съм над 100кг.
искам друго да питам:за хляба.на работа,колегата си хапва всеки ден я саламче,я луканчица но никога със хляб.питах го един ден,и каза че хляба издува(пълнее се)
АКО намаля приема на хляб ще има ли някакъв ефект?
щото аз на едно ядене ям по 4 филии,от нарязаните.
Какви са впечатленията ви от Египет? - Беше топло... двайсет градуса. Имаше много египтяни в Кайро. - Кога ще отговорите на обвиненията от Би Би Си? - Абе, не ме занимавайте с глупости."
Публикувано: 22.09.17 - 21:42

От къде мога да си го закупя този продукт : It Works Wrap ?
Маркови парфюми тестери Ниски цени,промоции и намаления.Оригинални тестери на парфюми.Маркова парфюмерия онлайн.Нов модел парфюм тестер на достъпна цена и големи отстъпки само при нас!
Публикувано: 04.02.18 - 21:52

Има доста добри хранителни добавки за изгаряне на мазнини.... може да откриете тук .... и да се свържете с нас ако имате въпроси.
https://www.alpha.bg...search?category[]=Go
https://www.alpha.bg...search?category[]=Go
www.alpha.bg
Facebook: Alpha.bg
Instagram: alpha.lifestyle.bg
телефон: 0899 25 20 11
email: office@alpha.bg
Хранителни добавки, дрехи и аксесоари / Nutritional supplements & sports apparel distributor
Facebook: Alpha.bg
Instagram: alpha.lifestyle.bg
телефон: 0899 25 20 11
email: office@alpha.bg
Хранителни добавки, дрехи и аксесоари / Nutritional supplements & sports apparel distributor
Публикувано: 03.06.19 - 16:28

Здравей,
Често срещан проблем...за съжаление...
Нарича се висцерална мазнина и е малко по-опасна от периферната мазнина, тъй като засяга директно органите в и около коремната кухина.
Ето една интересна статийка за отслабването, на която попаднах
Успех
20 от най-ефикасните съвети за трайно отслабване
https://nutrima.bg/2...ino-otslabvane/
Често срещан проблем...за съжаление...
Нарича се висцерална мазнина и е малко по-опасна от периферната мазнина, тъй като засяга директно органите в и около коремната кухина.
Ето една интересна статийка за отслабването, на която попаднах
Успех

20 от най-ефикасните съвети за трайно отслабване
https://nutrima.bg/2...ino-otslabvane/
Публикувано: 05.06.19 - 12:36

Пробвай да си мажеш корема и около него тлъстините с Веро. Пише, че отстранявал и най-упоритите мазнини.
Erwin Rommel: Повече врагове, повече чест...
Публикувано: 22.09.19 - 14:52

Вземи си един ELANCYL крем нощен,води се против целулит,блокира натрупването на мазнини и гори съществуващите.
Мажи се само на корема по следния начин:поемаш си дълбоко въздух и издишаш колкото се можеш повече,стягаш корема и се мажеш с кръгови движения.
Много помага.
Мажи се само на корема по следния начин:поемаш си дълбоко въздух и издишаш колкото се можеш повече,стягаш корема и се мажеш с кръгови движения.
Много помага.
Публикувано: 05.11.19 - 16:37

Аз съм вземала хранителни добавки за изгараня на мазнини, в комбинация с тренировки и режим на хранене. Имаше резултат, успях да отслабна. Но корема се сваля най-трудно :(
Публикувано: 29.11.19 - 12:57

Като цяло глад му е майката 
Най-доброто за отслабване е вкарването на организма в режим на кетоза, 3 дни последователни са нужни, тогава започва да се използват мазнини вместо въглехидрати, разбирай собствените ти мазнини
Има два начина:
1 Бавен - Без въглехидрати ВМ-НВХ и намален калориен прием https://www.dietdoct...eginners_BG.pdf
2.Бърз - Пълен глад, съще се влиза в кетоза и нулев калориен прием. 2-3 дни преход после 5-6 дни глад и пак преход.
Ето графика на загуба на теглото спямо дните гладуване, сам си прецени

Най-доброто за отслабване е вкарването на организма в режим на кетоза, 3 дни последователни са нужни, тогава започва да се използват мазнини вместо въглехидрати, разбирай собствените ти мазнини

Има два начина:
1 Бавен - Без въглехидрати ВМ-НВХ и намален калориен прием https://www.dietdoct...eginners_BG.pdf
2.Бърз - Пълен глад, съще се влиза в кетоза и нулев калориен прием. 2-3 дни преход после 5-6 дни глад и пак преход.
Ето графика на загуба на теглото спямо дните гладуване, сам си прецени

the hope for future generations has always resides in mortal hands
Публикувано: 12.01.21 - 16:38

Измежду всички продукти на пазара най-безобидно ми се видя предложението за отслабване с билков чай French Secret Tea. източник : https://forbesbulgar...nch-secret-tea/
Публикувано: 13.01.21 - 04:44

Калориен дефицит, но не драстичен и силови тренировки са единственият сигурен начин за безвредно отслабване. Няма такъв филм само корема.
Споделете тази тема чрез:
1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители
Data.BG e форум за дискусии. Data.BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.
Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.
Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.