Форум

Data.BG Форуми: Курсов проект по обектно ориентирано програмиране - Data.BG Форуми

Прехвърляне към съдържание

Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Курсов проект по обектно ориентирано програмиране

#1
Потребителят е неактивен   razdellafche 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 531
  • Регистриран: 21-July 08
  • Репутация: 35
Здравейте!
Трябва да направя курсов проект по ООП на eclipse ,а заданието ми е "справочник на заведенията за профилактика и рехабилитация по нои"
Можете ли да ми помогнете или да ме насочите към някой.
Благодаря

Мнението беше редактирано от razdellafche: 10.05.15 - 22:41

Процесор - XEON E3-1231V3/QUAD/3.4/8M/B0X
RAM - 2X4G DDR3 1600 A-DATA
Видео - R9 270 X vapor X 2GB
SSD - ADATA SSD SP920 128GB
Хард - Western Digital Hard Drive - 1TB, 64 MB Cache @ 7200 RPM
Дъно - GB B85-HD3 /1150
Захранване - PSU FD 550W INTEGRA BLACK
Кутия - FD CORE 2300 ATX MID TWR BLACK
Монитор - Dell P2414H
0

#2
Потребителят е неактивен   brigadier 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 1101
  • Регистриран: 25-December 05
  • Репутация: 247
То зависи какво учите в момента, за да се пригоди към изпълнението.

Най - простият начин е да ги копираш от сайта им и ги вкараш хардкодирано в някакъв Array и после ги изкараш на телевизора със JTable. Ако сте минали DBMS може да ги вкараш в база данни, примерно Derby , за да не седят в кода. Може и по - гъзарски да ги изкараш в JTabbedPane с картинки. За примери може да дръпнеш суингдемото от предишната тема.
0

#3
Потребителят е неактивен   razdellafche 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 531
  • Регистриран: 21-July 08
  • Репутация: 35
ъп! Някой може ли да ми помогне срещу заплащане. Благодаря
Процесор - XEON E3-1231V3/QUAD/3.4/8M/B0X
RAM - 2X4G DDR3 1600 A-DATA
Видео - R9 270 X vapor X 2GB
SSD - ADATA SSD SP920 128GB
Хард - Western Digital Hard Drive - 1TB, 64 MB Cache @ 7200 RPM
Дъно - GB B85-HD3 /1150
Захранване - PSU FD 550W INTEGRA BLACK
Кутия - FD CORE 2300 ATX MID TWR BLACK
Монитор - Dell P2414H
0

#4
Потребителят е неактивен   brigadier 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 1101
  • Регистриран: 25-December 05
  • Репутация: 247
Е тя работата в елементарния си вид е няма и за час време:

1. Теглиш си swing demo - то : http://dox.bg/files/dw?a=6a36e2c228
2. Намираш сайта - http://www.bgholiday.com/index.xsp
3. Копираш с "Ctl - C" кода от JTable (цъкаш на Beispiel )
4. Заместваш на места с копирано от сайта :

import java.awt.Dimension;
import java.awt.FlowLayout;
import javax.swing.JFrame;
import javax.swing.JScrollPane;
import javax.swing.JTable;
import javax.swing.SwingUtilities;
import javax.swing.ScrollPaneConstants;

public class Balneo
{
private static void createGUI()
{
// Hauptfenster erzeugen.
JFrame frame = new JFrame ("заведенията за профилактика и рехабилитация по нои");
// Definieren, was beim Schließen des Fensters geschehen soll
frame.setDefaultCloseOperation (JFrame.EXIT_ON_CLOSE);
// Layout-Manager des Hauptfensters setzen.
frame.setLayout (new FlowLayout());

// Spaltennamen der Tabelle in einem String-Array festlegen.
String[] columnData = { "Заведение", "Адрес" };
// Inhalt der Tabelle festlegen.
String[][] rowData = {
{"БК Дружба", "на 12 км. от град София" },
{"БХ Велинград", "на 130 км. от град София" },
{"БХ Гергана", "на 175 км. от град София" }
};

// Beim Anlegen der Tabelle wird eine Referenz auf das Array mit
// Spaltennamen und eine Referenz auf das Array mit dem Tabellen-
// inhalt übergeben.
JTable table = new JTable (rowData, columnData);
// Tabelle wird in einen scrollbaren GUI-Container vom
// Typ JScrollPane gelegt.
JScrollPane scrollingTable = new JScrollPane (table,
ScrollPaneConstants.VERTICAL_SCROLLBAR_ALWAYS,
ScrollPaneConstants.HORIZONTAL_SCROLLBAR_AS_NEEDED);
// Die bevorzugte Größe des scrollbaren GUI-Containers wird gesetzt.
scrollingTable.setPreferredSize (new Dimension (300, 100));
// Hinzufügen des GUI-Containers zum Hauptfenster.
frame.add (scrollingTable);

// Fenstergröße setzen.
frame.setSize (410, 200);
// Fenster anzeigen.
frame.setVisible (true);
}

public static void main (String[] args)
{
// GUI im Event-Dispatch-Thread erzeugen.
SwingUtilities.invokeLater (new Runnable()
{
public void run()
{
createGUI();
}
});
}
}

Махаш коментарите на немски и увеличаваш сайза да понапълни телевизора

Това е дървеното изпълнение. Ако искаш културно, правиш един BorderLayout , като оставиш само западното и централното поле. Отляво нареждаш бутони с имената на станциите. Като се цъкне бутон отляво, вдясно да излиза JTabbedPane с данни за съответното заведение и ги преписваш мотамо от сайта. Може в проекта да добавиш и resources да излизат и картинки
0

Споделете тази тема чрез:


Страница 1 от 1
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители


Data.BG e форум за дискусии. Data.BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.

Close  Member Login