Форум

Data.BG Форуми: Всичко за WEB програмиране(HTML) - Data.BG Форуми

Прехвърляне към съдържание

  • (24 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Всичко за WEB програмиране(HTML)

#41
Потребителят е неактивен   sandh 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 8748
  • Регистриран: 11-August 04
  • Репутация: 120
  • Пол:Мъж
  • Град:София

divakoo каза:

ми вижте сега как мога да си сложа музика в сайта ???
<embed src="file.ext" width="xxx" height="xxx"></embed>
Ползвай търсачката!
0

#42
Потребителят е неактивен   deadmanwalker 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 17
  • Регистриран: 08-July 04
  • Репутация: 0
аз немога да разбера как да кача саита в нета.Регнал сам са в хит.бг четох там разни работи как да направя хтмл но немога да разбера когато ми е готово хтмл-то какво да правя :) В такъв смисал че сам си напаравил хтмл-то обаче нз как да го кача в нета ли нз как се казва точно това което се мача да обясня :) :) :) един вид иам хтмл иам саит но нз как да ги сваржа :) като напиша адреса на саита ми и ми го отваря но пише тест пеидж и оште глупости.Нз дали ме разбрахте какво се мача да обясня но мога да се надявам :cry:
0

#43
Потребителят е неактивен   jwalker 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 169
  • Регистриран: 28-January 05
  • Репутация: 0
Еми като го качваш в hit.bg прекръсти главната страница на index.html и си готов :)
0

#44
Потребителят е неактивен   fubo 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 22
  • Регистриран: 26-August 05
  • Репутация: 0
  • Град:Карнобат
Momcheta imam vapros tai kato imam 2 saita i razbiram malko imam vapros i toi e : NQKOI MOJE LI DA MI KAJE KAK DA SI NAPRAVQ V MOQ SAIT DA SE VLIZA S REGISTRACIA ILI NESHTO PODOB NO :)

PLSSSSSPLSSSS KAJETE AKO NQKOI ZNAE shte sam vi mnogo blagodaren :) ;) :evil: :) 8) ;) :) :)
0

#45
Потребителят е неактивен   sandh 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 8748
  • Регистриран: 11-August 04
  • Репутация: 120
  • Пол:Мъж
  • Град:София

fubo каза:

Momcheta imam vapros tai kato imam 2 saita i razbiram malko imam vapros i toi e : NQKOI MOJE LI DA MI KAJE KAK DA SI NAPRAVQ V MOQ SAIT DA SE VLIZA S REGISTRACIA ILI NESHTO PODOB NO :)

PLSSSSSPLSSSS KAJETE AKO NQKOI ZNAE shte sam vi mnogo blagodaren :) :lol: ;) :evil: 8) ;) :) :)
Аз пък ще съм ти благодарен ако си edit-неш поста като ползваш кирилица. :)

P.S. - ако си наясно какво е php значи може, ако не - малко вероятно е да успееш.
0

#46
Потребителят е неактивен   fubo 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 22
  • Регистриран: 26-August 05
  • Репутация: 0
  • Град:Карнобат
знам какво е php можеш ли да ми кажеш как става а!!!!!!!!!!!!
0

#47
Потребителят е неактивен   sandh 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 8748
  • Регистриран: 11-August 04
  • Репутация: 120
  • Пол:Мъж
  • Град:София
http://it-place.net/index.php?type=dev&...t& srcid=101
0

#48
Потребителят е неактивен   fubo 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 22
  • Регистриран: 26-August 05
  • Репутация: 0
  • Град:Карнобат
МЕРСИ МНОГО ЗА САИТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

#49
Потребителят е неактивен   fubo 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 22
  • Регистриран: 26-August 05
  • Репутация: 0
  • Град:Карнобат
ти правил ли си това
0

#50
Потребителят е неактивен   fubo 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 22
  • Регистриран: 26-August 05
  • Репутация: 0
  • Град:Карнобат
може ли да ми помогнеш а PLSSS
0

#51
Потребителят е неактивен   xladnokravnia 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 755
  • Регистриран: 14-July 04
  • Репутация: 16
Абе хора дали има книги по магазините с обеснение на сичките команди ???
0

#52
Потребителят е неактивен   choo 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 4530
  • Регистриран: 11-December 04
  • Репутация: 1

xladnokravnia каза:

Абе хора дали има книги по магазините с обеснение на сичките команди ???

Ми ако си купиш книга за ХТМЛ предполагам че ще има командите и то всичките може би, не знам, не мога да ти кажа точно :)
0

#53
Потребителят е неактивен   carnophage 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 379
  • Регистриран: 31-March 05
  • Репутация: 1

xladnokravnia каза:

Абе хора дали има книги по магазините с обеснение на сичките команди ???

Излишни пари. Ето ти тука има и други работи:
http://webmonkey.wired.com/webmonkey/refer...tml_cheatsheet/
0

#54
Потребителят е неактивен   sandh 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 8748
  • Регистриран: 11-August 04
  • Репутация: 120
  • Пол:Мъж
  • Град:София

windowshit каза:

да фе и ако това са сички команди значи аз съм компютърен гении. Не вервам в интернет да ги има всички команди затова некои може ли да ми каже заглавието на някоя книжка за html или ако ги има саита
Ако очакваш, че в html има толкова много команди... грешиш. html не е сложен и не е много обширен. Иначе влизаш в една книжарница и питаш за книга за html, но в нея няма да откриеш нищо по различно от това в интернет... :)
0

#55
Потребителят е неактивен   carnophage 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 379
  • Регистриран: 31-March 05
  • Репутация: 1
Абе човек, в първоначалната идея на html въобще не се е мислело езикът да става толкова масов и използван, html се е използвал главно за форматиране на текст! Казвам ти, че ги има всички html тагове в сайта, който ти дадох. Ако искаш повече функции и други системи- научи CSS, JavaScript, php и т.н. и за тях има безплатни! уроци в интернет! Ако толкова не вярваш си свали една печатана, сканирана и качена в нета книга за html, за да видиш, че нищо повече няма да откриеш в нея
0

#56
Потребителят е неактивен   rumplam 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 1
  • Регистриран: 02-August 05
  • Репутация: 0
не мога да си регистрирам страницата в търсачката на hit.bg.Как и ли не пробвах,сменях имена не става.Иначе я има в free.hit.bg,там я сложих, веднъж с файловия менидж. и още един път с ftp програма, но като тръгна да я регистрирам,обещава но по пощата не ми праща никакъв код.Помощ уж мога да плувам пък седавя вече 10 дена.
0

#57
Потребителят е неактивен   zagzag 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 8
  • Регистриран: 19-June 05
  • Репутация: 0
Моля ви кажете ми как да кача страницата си на уеб сайта!
0

#58
Потребителят е неактивен   slufi 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 5
  • Регистриран: 22-October 03
  • Репутация: 0
Искам да попитам как да направя след натиксане на бутона ОК на alert window- а да ми се появи още един widnow alert - (input type="button" value="......" onClick="window.alert('...........')")? :)
0

#59
Потребителят е неактивен   sandh 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 8748
  • Регистриран: 11-August 04
  • Репутация: 120
  • Пол:Мъж
  • Град:София

slufi каза:

Искам да попитам как да направя след натиксане на бутона ОК на alert window- а да ми се появи още един widnow alert - (input type="button" value="......" onClick="window.alert('...........')")? :)
<script type="text/javascript">

function alertit() {

window.alert("Message1");

window.alert("Message2");

}

</script>

<input type="button" value="......" onClick="alertit()" />

0

#60
Потребителят е неактивен   slufi 

  • Група: Потребители
  • Мнения: 5
  • Регистриран: 22-October 03
  • Репутация: 0
Мерси :)
0

Споделете тази тема чрез:


  • (24 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

1 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители


Data.BG e форум за дискусии. Data.BG не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Data.BG.

Close  Member Login